İşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

İŞKUR ile üniversiteye çiftlik işçisi, temizlik ve güvenlik görevlisi alınacak!

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesine İŞKUR aracılığı ile çiftlik işçisi, temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alınacak! Üniversiteye toplam 15 personel alımı yapılacak olup, başvurular en geç 3 Temmuz 2020 tarihine kadar İŞKUR’un internet sayfası üzerinden online olarak yapılacaktır.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), kamu kurumlarının güncel iş ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. İŞKUR’un kamu iş ilanları sayfasında 50’den fazla kamu personeli alım ilanı bulunuyor. Bunlardan bir tanesi de Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesine ait ilan.

PERSONEL ALIM İLANI AÇIKLAMASI

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü, 29 Haziran 2020 tarihinde İŞKUR’un sayfasında yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlanda ‘’ Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla aşağıda yer alan tabloda dağılımı gösterilen şekilde “Sürekli İşçi” alımı yapılacaktır.

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, İŞ-KUR internet sitesi üzerinden yayınlanacaktır. Şartları taşıyan adayların, ilanın İŞ-KUR internet sitesinde yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde başvurularını Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) internet sitesinden (www.iskur.gov.tr) online olarak yapmaları gerekmektedir’’ denildi.

KADRO DAĞILIMI VE ÖZEL ŞARTLAR

Çiftlik İşçisi (Genel) alımı; Eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananlar,

Güvenlik görevlisi alımı; En az ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu ve 18-35 yaş arasında olmak.
5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarıyla tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.

Temizlik personeli alımı; İlkokul ve lise mezunu öğrenim düzeylerinden alınacaktır. Adayların 18-35 yaşa aralığında olması gerekmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 29 Haziran 2020 – 03 Temmuz 2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden online olarak başvuru yapabilirler.
Üniversitemize yapılacak başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

KURA İŞLEMLERİ 

İŞ-KUR tarafından Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesine bildirilen başvurular arasından ilan edilen her unvan sayısının 4 (dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday noter huzurunda çekilecek kura ile belirlenecektir. Asıl ve yedek aday sıralamaları noter huzurunda çekilen kura sırasına göre yapılacaktır.

KURA SONUÇLARI

Kura çekimi Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi konferans salonunda yapılacak olup, günü ve saati kurumun internet sitesinden (www.isparta.edu.tr) ayrıca duyurulacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilirler. Kura sonucu belirlenen adaylar kurumun internet sitesinde (www.isparta.edu.tr) ilan edilecek olup adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Diğer detaylar için BURAYA TIKLAYINIZ

İlgili Makaleler