İşkur İş İlanları

En Az İlköğretim Mezunlarına Devlette İş İmkanı: Kadrolu Kamu İşçisi ve Güvenlik Alımı Yapılıyor

Kilis 7 Aralık Üniversitesi kadrosunda personel açığı bulunan birimlerinde görev vermek üzere yeni alımlar yapacağını ilan etti. 

Resmi Gazete üzerinden vatandaşlara duyurulan personel alım ilanında üniversite bünyesinde kadrolu işçi yapacağını duyurdu. İşte yayımlanan personel alım ilanına ilişkin bilgiler.

KADROLU KAMU İŞÇİSİ ALIM İLANI

Kilis 7 Aralık Üniversitesi ilan etmiş olduğu kadrolu kamu işçi duyurusunda iki farklı pozisyondan personel alımı yapacağını açıkladı. Güvenlik Görevlisi kadrosu ile Temizlik Personeli kadrosuna yapılacak olan personel alımlarına ilişkin kadro kontenjan detayları ise şu şekilde;

Kadrolu kamu işçisi alımı için Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nin açıkladığı kontenjan detayları

* Güvenlik Görevlisi kadrosu için 12 personel alımı

* Temizlik Personeli kadrosu için 13 personel alımı

BAŞVURU ŞARTLARI

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Güvenlik Görevlisi ve Temizlik Personeli alımları için adaylardan talep edilen koşulları maddeler halinde ilan etti. İlan yayımlanan başvuru kılavuzunda yer alan o koşulları aşağıda aktarıyoruz.

İki Kadro İçin Ortak Şartlar

Kurum adaylardan; Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Terör örgütleriyle eylem birliği içerisinde olmamış, bu örgütlere yardım etmemiş, kamu imkân ve kaynaklarını bu örgütleri desteklemeye yönelik kullanmamış ya da kullandırmamış, bu örgütlerin propagandasını yapmamış olmak, Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, Yaptırılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,  Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak), Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

Temizlik Görevlisi Kadrosu İçin:

* İlköğretim veya orta öğretim mezunu olmak,

* 18 – 35 yaş arasında olmak.

Güvenlik Görevlisi Kadrosu İçin:

* Ön lisans mezunu olmak.

* 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak

* 18 – 35 yaş arasında olmak,

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Kilis 7 Aralık Üniversitesi kadrolu işçi alım ilanı için başvurular kuruma Türkiye İş Kurumu aracılığıyla bildirilecek. İlana ilişkin detayları aşağıda yer ilan bağlantısından öğrenebilirsiniz.

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir