İşkur İş İlanları

İŞKUR 2.455 Beden İşçisi İlanı Yayında! İlanların 1.102’si Engelli İşçi Arıyor!

İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlarda sağlık durumu yük taşımaya ve fiziksel yorgunluğa dayanıklı vatandaşların arandığına dikkat çekiliyor. Fabrikalarda sevkiyat yardımı, büyük mutfaklarda bulaşıkçılık ve  üretim bölümlerinde  çalışabilecek vasıflı- vasıfsız genelinde 18- 35 yaş aralığı şartı aranan ilanlar şu an aktif halde. Ancak aralarında 12 saat içinde başvuru süreleri dolacak olanlar da var. 

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup, online başvuru yapabilmeniz için haberimizin sonunda link verilmiştir.

İstihdamın korunması, geliştirilmesi, yaygınlaştırılması ve işsizliğin önlenmesi faaliyetlerine yardımcı olmak ve işsizlik sigortası hizmetlerini yürütmek üzere kurulan Türkiye İş Kurumu  (İŞKUR) her gün yeni iş ilanları yayınlamaya devam ediyor. Türkiye’de faaliyet gösteren binlerce şirket, personel ihtiyaçlarını İŞKUR aracılığı ile temin ediyor.

Yayınlanan ilanlara göre Türkiye genelinde tecrübeli-tecrübesiz, bay-bayan ve engelli dahil olmak üzere toplamda 2.455 beden işçisi  ilanı yayında. İlanlarda 10 binin üzerinde vatandaşa yeni iş kapısı açılıyor.

İŞKUR İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aşağıda, İŞKUR aracılığı ile beden işçisi alımı yapan şirketlerin  iş ilanlarının yayınlandığı sayfaya ait link bulunmaktadır. Belirtilen link alanını tıklayarak meslek bölümüne beden işçisi yazdığınızda ilgili ilanlara ulaşmanız mümkün. Dikkatinizi çeken ilanın üzerine tıkladığınızda adaylardan istenilen başvuru şartlarını, kurumun iletişim bilgileri ve adres bilgilerini öğrenebilir ve anında aynı sayfa üzerinden online başvurunuzu yapabilirsiniz.

İŞKUR İŞ İLANLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

NOT: İŞKUR sayfası üzerinden online başvuru yapabilmeniz için öncelikli olarak İŞKUR’a kayıtlı olmanız gerekmektedir. Eğer İŞKUR’a kayıtlı işsizseniz, e-devlet şifreniz ile hemen giriş yaparak iş başvuru kaydınızı oluşturabilirsiniz.

BEDEN İŞÇİSİ KİMDİR?

Nitelik gerektirmeyen meslekler arasında geçen beden işçiliği kas gücünü kullanarak taşıma, kaldırma, istifleme, kürekleme, kazma ve benzeri işleri basit işçilik aletlerini gerekli yerlerde kullanarak herhangi bir işte ücret karşılığında çalışan kişidir.

Görev ve İşlem Basamakları :

Beden İşçisi (Genel), işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:

  •  Kişisel hazırlık yapmak,
  • Taşıma, kaldırma, istifleme, kürekleme, kazma ve benzeri işleri kol gücünü kullanarak yapmak
  • Kürek, el arabası ve sokak süpürgesi gibi basit işçilik aletlerini gerekli yerlerde kullanmak,
  • Yükleme, boşaltma yapmak,
  • İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili önlemleri almak, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.

Beden İşçisi Maaşları Ne Kadar?

Herhangi bir vafsınız, mesleğiniz olmadan çalışmanız halinde büyük ihtimalle asgari ücret ve o firmanın çalışanlarına sağladığı imkanlardan ikramiye, yıllık izin, pirim, gibi ek kazançlarınız olacaktır. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir