İşkur İş İlanları

İŞKUR Aracılığıyla Özel Kurumlar 41 Bekçi Alımı İçin İlan Yayınladı!

Bekçi alımları 14 farklı ilde 27 iş ilanı ile 27 farklı kurumlarda çalıştırılmak üzere gerçekleştirilecek. İŞKUR’da yer alan bekçi ilanları fabrika, inşaat ve yol bekçiliği başlığı altında yapılırken hali hazırda yayında olan ilanlarında çoğunda fabrika ve inşaat bekçiliği olduğu görülüyor.

ALIM NERELERDE OLACAK?

Bekçi: illerinde alım var. İlanların büyük çoğu ilköğretim mezunu için. Başvuru şartları kolay. 

Bekçi alımlarında en az ilköğretim mezunu olmak, askerliğini yapmış olmak bütün alımlarda aranan nitelikler arasında göze çarpıyor. Toplamda 27 ilan ile 27 farklı kurum tarafından bekçi alımı yapılacak. İş ilanlarında ise 1 veya 2 bekçi alımı yapılacağı duyuruluyor. 

İŞKUR BEKÇİ ALIM ŞARTLARI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan bekçi alımında en az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği açıklandı. Bunun yanında sağlık problemi bulunmayan,, dış görünüşüne özen gösteren, askerlik ile ilişkisi bulunmayan ve yüz kızartıcı suç işlememiş olan adaylar başvuru yapabilecektir.

Bekçi alımları Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bekçi alımlarından bağımsız zira bu ilanlarda daha çok fabrika, inşaat, yol bekçiliği ya da kır bekçiliği alanında alımlar yapılıyor ve bekçi olarak alınacak kişiler fabrika ya da inşaat işçisi statüsünde görevlendiriliyor.

İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir