İşkur İş İlanları

İŞKUR Aracılığıyla Yardımcı Hizmetler Destek Personeli Alımı Yapılıyor

Kamu kurumları ile özel sektör firmaları yayımladıkları duyurular ile personeli alımı yapmaya devam ediyorlar. 

Bu ilanların önemli bir kısmı Türkiye İş Kurumu aracılığıyla adaylara duyuruluyor. Kamu İlanları olarak bizlerde bu haberimizde siz okuyucularımıza İŞKUR’da yayımlanan ilanlardan bir tanesini aktarıyoruz. 

YARDIMCI HİZMETLER DESTEK PERSONELİ ALIMI

İŞKUR üzerinden ilan edilen personel alımları arasında yer alan yardımcı hizmetler destek personeli kadrosu için yayında olan güncel duyurusu sayısı 19. Alımların bir bölümü normal vatandaşlar için olurken bir bölümü ise engelli vatandaşlar için duyuruldu.

Farklı şehirlerde yayımlanan personel alım ilanlarında alımlar;

* Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir ve Kahramanmaraş şehirlerinde yapılacak. 

BAŞVURULARDA DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Söz konusu personel alımları için talep edilen alımlara başvuruda bulunacak adaylar için en önemli husus mesleki özellikler. 

Destek personeli alımlarının büyük bir bölümü lise mezunu adaylar için yayımlanırken bazı özel sektör firmaları alımların en az ilköğretim düzeyinden yapılacağını ilan ettiler. Değişkenlik gösteren öğrenim şartı her ilan metni için ayrı ayrı incelenmeli. 

Bu şartların yanında adaylardan talep edilen diğer koşullar ise şunlar;

Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, çalışma ortamında talep edilen görevleri eksiksiz yerine getirmek, deneyim şartı varsa bu şartın sağlanması, takım çalışmasına uygun hareket etmek ve görevine engel sağlık sorunlarının olmaması. 

İLANLARI İŞKUR’DA İNCELEYİN

Yardımcı Hizmetler Destek Personeli için yayımlanan ilanları incelemek isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirler. 

İlanları görüntülemek için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir