İşkur İş İlanları

İŞKUR Paketleme İşi İlanlarını Artırdı! 18 Yaşını Geçen Herkes Başvuru Yapabiliyor; Ayda 4.500 TL Maaş! Başvuru İçin…

İş arayan vatandaşların her an yanında olan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), resmi bir iş bulma portalı olarak hizmetlerini artırmayı sürdürüyor. Avantajlı iş tekliflerini iş arayan vatandaşlara sunan İŞKUR, bu kez paketleme işlerine yönelik olan ilanlarında artışa gidileceğini duyurmuş bulunuyor.

Çalışma şartları açısından oldukça cazip olan İŞKUR paketleme işlerine şartları taşıyan her vatandaş başvuru yapabiliyor. Maaş açısından da oldukça cazip bir teklif içeren İŞKUR paketleme işlerine ilişkin detaylı bilgilendirme kurumdan bugün itibariyle gelmiş bulunuyor.

İŞKUR Paketleme İşi Maaşı ve Şartları

İş arayanlar ile işverenleri buluşturmak için çalışmalarını sürdüren İŞKUR, bu kez oldukça cazip bir teklif ile iş arayan vatandaşların karşısına çıkıyor. Aylık en az 4.500 TL maaş ile paketleme işi yapacak olan personel arayışı olduğunu duyurmuş olan İŞKUR, söz konusu işlerde maaşa ek olarak yol ve yemek gibi sosyal desteklerin de verileceğini duyurmuş bulunuyor. Firmadan firmaya değişen şartlar olmakla birlikte İŞKUR’un paketleme işlerinde aranan genel şartlar da bulunuyor. Bu şartlara bakıldığında ise, paketleme işlerinden yararlanmak isteyen vatandaşların 18 yaşını geçmiş olması ve en az ilkokul seviyesinden mezun olması gerekiyor. İşe ve çalışmaya engel olacak bir hastalık bulunmama şartını da yerine getirmesi gereken vatandaşların, vardiyalı çalışma sistemini de göze alması bekleniyor. İŞKUR üzerinden yapılan alımlarda belli bir güvenlik soruşturması gerçekleştirdiği için paketleme işlerine başvuru yapacak olan vatandaşların temiz bir adli sicil kaydına da sahip olması gerekiyor.

İŞKUR Paketleme İşi Başvuru Adresi ve Tarihi

Her an başvuruya açık olan İŞKUR paketleme işleri, kurumun e-Şubesi üzerinden filtreleme yöntemi kullanılarak kolayca sıralanabiliyor. Adaylar böylelikle karşısına çıkan iş ilanlarından kendine en uygun seçeneği seçebiliyor. Bunun yanı sıra İŞKUR’un paketleme işlerine başvuru yapmak isteyen adaylar, doğrudan https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=22893 linki üzerinden arama butonuna tıklayarak, aramalarını gerçekleştirebiliyor. Söz konusu ilana başvuru yaptıktan sonra adaylara kurum tarafından geri dönüş yapılıyor. Öte yandan İŞKUR’un paketleme iş ilanlarına başvuru yapabilmek için herhangi bir tarih kısıtlaması bulunmuyor. Yani vatandaşlar ne zaman paketleme işine ihtiyaç duyarsa o zaman başvuru yapma olanağını buluyor.

İlgili Makaleler