İşkur İş İlanları

İŞKUR Üzerinden 859 Büro Memuru Alınıyor ! En Az İlkokul Mezunu Başvurular Online Yapılacak

İstihdama destek amacı ile İŞKUR üzerinden çeşitli ilanlr yayımlanıyor. Bu ilanlar kapsamında toplamda 859 büro memuru alımı yapılıyor. İlana en az ilkokul mezunu olan adaylar başvuru yapacak ve işlemler online olarak gerçekleştirilebilecek.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden art arda ilanlar yayımlandı ve toplamda 859 büro memuru alımı yapılacağı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak alımlarda en az ilkokul mezunu adaylar başvuru yapabilirken KPSS şartı da aranmıyor.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü resmi web adresi aracılığı ile yayımlanan ilanlar kapsamında büro memuru, ön büro personeli, büro işçisi, büro yönetimi ve yönetici asistanı pozisyonlarına personel alımı gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki link üzerinden ilanların bulunduğu sayfaya yönlendirilecek ve burada CTRL+F ile arama yapıp büro yazarak ilanların detaylarını görüntüleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra e-Devlet ile giriş yaparak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

ARANAN ŞARTLAR

İlanlara başvuru yapacak olan adayların pozisyonlara göre belirlenen özel şartlara haiz olmaları gerekiyor. Ancak adayların genel şartlara da haiz olması gerekiyor. İşte adaylarda aranan genel şartlar:

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

– Türkiye İş Kurumu ‘na kayıtlı olmak,

– Büro içindeki araç ve gereçleri kullanabilecek,

– Telefondan randevuları ayarlayabilecek , planlayabilecek.

– Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olmak.

İlanların detayları için TIKLAYIN.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir