Kamu Haberleri

İŞKUR üzerinden Belediyeye farklı kadrolar için 99 personel alım ilanı yayınlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi 15 Şubat tarihinde çok sayıda personel alacağını duyurdu. İŞKUR resmi sitesinde yayınlanan 41 farklı kadro ilanının başvuru tarihleri farklı günler olmak üzere en erken başvurunun 17 Şubat’ta başlayacağı belirtildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR üzerinden 41 sayfalık 41 ilan yayınladı. Farklı kadrolar için yayınlanan ilanlara toplamda 99 personel alınacak. Başvurmak isteyen adayların kadrolara göre en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu olma şartını yerine getirmeleri gerekiyor.

Hangi kadrolarda alım olacak?

İŞKUR’un “kurum dışı kamu işçi alımı” kategori içerisinde yer alan belediye iş ilanlarına göre alınacak personellerin çalışacakları kadrolar 1 Çocuk bakım personeli, 1 dalgıç, 1 bale öğretmeni, 1 kaval sipsi sanatçısı ve eğitmeni, 1 kemança ve kemane sanatçısı ve eğitmeni, 1 tiyatro öğretmeni, 3 sağlık memuru, 2 yüzme antrenörü, 3 bilgisayar mühendisi, 1 bilgi güvenlik uzmanı, 1 elektrik elektronik mühendisi ve 1 teknisyeni, 5 bilgisayar teknolojileri teknisyeni, 2 bilgisayar teknisyeni, 2 ekskavatör operatörü, 1 otobüs ve kamyon tamircisi, 1 iç lastik tamircisi, 2 kaynakçı, 3 inşaat ustası, 2 oto bakım tamircisi, 4 büro memuru, 1 sıhhi tesisatçısı, 6 palamarcı, 12 temizlik işçisi, 1 şehir planlayıcı, 15 temizlik personeli, 2 makine mühendisi, 1 vakumlu yol süpürme aracı operatörü, 2 veteriner hekim, 4 elektrik teknisyeni, 4 elektronik teknisyeni, 3 harita teknikeri ve 3 harita mühendisi olarak bildirildi.

Nasıl Başvurulur?

Muğla Büyükşehir Belediyesinde daimi olarak istihdamı sağlanacak olan personel adayların İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri gerekiyor.

İlan hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir