İşkur İş İlanları

İŞKUR Üzerinden En Az İlkokul Mezunu 49 Bin Personel Alınıyor ! Başvurular e-Devlet Üzerinden Yapılacak

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden çeşitli ilanlar yayımlanıyor. Yayımlanan ilanlar kapsamında farklı pozisyonlarda 49 bin personel alımı yapılacağı ifade edildi. İlana en az ilkokul mezunu adaylar başvuru yapabilir ve başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden özel sektöre ve kamuya personel alım ilanları yayımlanıyor. Açık iş ilanları kapsamında İŞKUR üzerinden binlerce ilan yayımlandı. Yayımlanan bu ilanlar kapsamında en az ilkokul mezunu 49 bin personel alımı yapılıyor.

İLANLARIN DETAYLARI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden yayımlanan ilanlara aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu link üzerinden e-Devlet şifresi ile giriş yaparak başvurularınızı yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra ilan numarasını kaydederek alım yapılacak olan ilin İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

İŞKUR üzerinden yayımlanan açık iş ilanlarına göre en çok alım yapılacak olan pozisyonların arasında 430 aşçı, 7 bin 223 beden işçisi, 767 çağrı merkezi personeli yer almaktadır.

GENEL ŞARTLAR 

İlanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranıyor. Genel şartlara haiz olan adaylar pozisyonlar için belirlenen özel şartlara da haiz olacaklardır. Buna göre adaylarda şu genel şartlar aranmaktadır:

Türkiye iş Kurumu’na kayıtlı işsiz olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

Öğrenci olmamak (Açık öğretim ve açık lise öğrencileri hariç)

Detaylar İçin TIKLAYIN.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir