Personel Alımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Durmuyor; 5 Personel Daha Alıyor! Bu Kez O Kuruma Alınacak! Başvurular 30 Haziran’a Kadar Devam Ediyor…

Geçtiğimiz gün toplu bir işe alım gerçekleştirmiş olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bir iş ilanı daha yayınlamış bulunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu kez İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri (İSBAK) kurumuna eleman arıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri (İSBAK), 5 personel alımı gerçekleştiriyor. Haziran sonuna kadar devam eden başvurular ise, aşağıdaki site üzerinden yapılıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İş Başvurusu İlanı 2022

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulmuş olan ve çalışmalarını yine belediye bünyesinde gerçekleştiren İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri (İSBAK), bu ay içerisinde personel alımı gerçekleştireceğini açıklamış bulunuyor. Herhangi bir KPSS puan türü aramayan İSBAK, konuyla ilgili duyurusunu yayınladığı İŞKUR üzerinden personellerin çalıştırılacağı pozisyona ilişkin de bir açıklama gerçekleştirmiş bulunuyor. Bu kapsam da gömülü yazılım uzmanı ve uzman yardımcısı, ERP yazılım uzmanı ve uzman yardımcısı olmak üzere toplamda 5 sözleşmeli ve daimi personel alacak olan İSBAK, başvuruları 30 Haziran 2022 tarihine kadar İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kariyer sekmesi üzerinden gerçekleştiriyor. Gerçekleştirilecek olan başvurular da ise adaylar aşağıdaki kriterlere göre değerlendiriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İş İlanı Şartları 2022

ERP Yazılım uzmanı ve uzman yardımcılığı pozisyonu için; elektrik, elektronik, elektronik haberleşme, bilgisayar vb. gibi mühendislik alanlarından lisans mezunu olma şartını arayan İSBAK, aynı zamanda bu bilişim sistemleri üzerine bir eğitim alınmasını da şart koşuyor. Bu eğitimin yanı sıra MS SQL Coldfusion konuları ile sistem analizi ve bilgi teknoloji prensiplerine hakim olan kişilerin başvurularını kabul edecek olan İSBAK, erkek adaylardan askerliğini yerine getirmiş olmasını da bekliyor. Bir ikametgah sınırı da çizen İSBAK, önceliğini İstanbul’da yaşayan adaylara veriyor. Bunun yanı sıra gömülü yazılım uzmanı ve uzman yardımcısı için aradığı kriterleri de belirlemiş olan İSBAK, bu pozisyonda çalışacak olan vatandaşlardan Gömülü C / C++ dillerini bildiğine dair bir belge istiyor. Yazılım alanında en az iki yıl tecrübe isteyen İSBAK, aynı zamanda yazılım mimarisi ve yazılım geliştirme üzerine bilgi sahibi olan adayların başvurularını değerlendirmeye alıyor. Ayrıca gömülü yazılım uzmanı ve uzman yardımcısı için de İstanbul’da ikametgah etme şartı bulunuyor.

İlgili Makaleler