Gündem

İstanbul İçin Saat Verilerek Uyarı Yapıldı ! Şiddetli Yağış Olacak

Yurt genelinde devam eden sıcak havaların ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada sabah saatlerinden itibaren yerel olmak üzere İstanbul'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacağı vurgulandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, Batı Karadeniz ve Samsun çevreleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar mevkiinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeği ifade edildi.

SICAKLIK BİRAZ AZALACAK

Bunun yanı sıra söz konusu açıklamada diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Ayrıca Kuzeybatı kesimlerinde hava sıcaklığının diğer biraz azalacağı vurgulandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamanın devamında Orta Karadeniz ile İç Anadolu’nun kuzeydoğusunda kuzey ve kuzey batı yönlerden kuvvetli rüzgarın (40-60km/sa) olarak esmesi beklendiği vurgulandı.

Ayrıca açıklamada yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

İlgili Makaleler