EkonomiGündem

İstanbul Valisi Yerlikaya Açıkladı: Destek Paketi Uygulaması Başladı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu "Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi" desteklerinin başladığını açıkladi. Bu yardım paketi kapsamında nakit 1000 lira şeklinde yapılacak yardımın, PTT tarafından ailelere ulaştırılacağı belirtildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde duyurduğu “Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi” uygulamasının başladığını aktardı. Destek paketi kapsamında nakit 1000 lira şeklindeki yardımın, PTT üzerinden ulaştırılacağı açıklandı.

EKİPLER ZARFIN İÇİNDE TESLİM ETTİ

Sabahın erken saatlerinden başlayarak teker teker yardım alacak adreslere giden ekipler, nakit 1000 lirayı zarfın içinde kişilere teslim etti.

Ekipler, “PTT’den geliyoruz. Cumhurbaşkanlığımızın talimatı ile bundan sonra ödemeleri konutlarınızda gerçekleştireceğiz. İlgili emniyet müdürlerimiz ve tüm teşkilatımız ile sizlerin hizmetindeyiz” şeklinde durumu açıkladı.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir