Gündem

İstanbul’da cadde corona virüsü nedeniyle trafiğe kapatıldı!

Corona virüsü vakasının en çok tespit edildiği İstanbul’da önlemler sıkılaştırılıyor. Son olarak alınan tedbir kararına göre, Dörtyol Meydanı ile Davutpaşa Caddesi trafiğe kapatıldı.

Türkiye’de corona virüsünün en çok görüldüğü illerin başında İstanbul geliyor. Kalabalık nüfusyla da büyük risk altında olan şehirde yeni tedbir kararları alındı. Esenler Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlara, Esenler’in en işlek meydanı Dörtyol Meydanı ile Davutpaşa Caddesi yaya trafiğine de kapatıldı. Bugün saat 17:00’da uygulanmaya başlanan karar ile cadde polis ve zabıta ekipleri tarafından bariyerle kapatıldı.

Sosyal izolasyon hayati öneme haiz

Esenler Hıfzıssıhha Kurulu kararında, “Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs (Covid-19) salgının toplum açısından oluşturduğu riski yönetebilmek adına sosyal hareketliliği ve insanlar arası teması azaltarak sosyal izolasyonu mutlak şekilde sağlanması hayati öneme haizdir” denildi. Kapatılan caddedeki dükkanların açılışına izin verilecek. Alışveriş, banka veya noter gibi işlemler için meydan ve caddeyi kullanan vatandaşlara, bu durumlarını fiş veya başka bir resmi evrakla belgelemeleri istenecek.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir