Personel Alımı

İstanbul’da İş Arayanlar Dikkat! Bu Şartlara Uyan Herkes Başvurabilecek!

İstanbul İlinde iş arayan milyonlarca vatandaş için yeni bir ilan yayınlandı. Resmi olarak yayınlanan ilana göre İstanbul Galata Üniversitesi öğretim görevlisi alımı yapacak. Antrenörlük Eğitimi, İletişim ve Tasarımı, Psikoloji ve diş hekimliği alanlarında yapılacak olan personel alımı için son başvuru tarihi 19 Ocak olarak ifade edildi. İstanbul Galata Üniversitesi öğretim görevlisi olmak için şartlar…

GENEL ŞARTLAR

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak

Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda ALES’in ilgili Puan türünden en az 70 puan almış olmak. Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 55 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan muadili puanı almış olmak gerekir.

Ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak, not sistemlerinin Yükseköğretim Kurulu kararıyla 4’lük ya da 5’lik Sistemdeki Notların 100’lük Sistemdeki Karşılıkları esas alınacaktır.

Özel Şartlar

Antrenörlük Eğitimi bölümü lisan mezunu olup, Antrenörlük Eğitimi veya Beden Eğitimi ve Spor alanlarından tezli yüksek lisans derecesi almış olmak. Futbol ve Basketbol Antrenörlük belgesine sahip olmak.

İletişim ve Tasarım veya Radyo, Televizyon ve Sinema bölümlerinin birinde yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.

Psikoloji bölümü mezunu olup, klinik psikoloji alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak. YDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından kabul edilen dil sınavlarından 85 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip olmak.

Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olmak. YDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından kabul edilen dil sınavlarından 85 ve üzeri İngilizce dil puanına sahip olmak.

İlgili Makaleler