Gündem

İstanbul’da Yaşayanlar Dikkat ! 3 Gece Boyunca Kapalı Olacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kritik bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda Kadıköy-Fikirtepe Kavşağı inşaatında çelik köprülerde betonarme tabliye çalışmasına başladığını belirtilerek 3 gece boyunca kapatılacağı vurgulandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı ve bu duyuruda Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kadıköy Fikirtepe İmar ve Ulaşım Yol Ortak Altyapı İnşaatı kapsamında, O-1 Yolu Uzunçayır Metrobüs İstasyonu mevkiinde çelik köprü üzeri betonarme tabliye çalışmalarına başlandığı belirtildi. Ayrıca çalışmalar kapsamında bu geceden itibaren 3 gece boyunca 23:00-06:00 saatleri arasında Uzunçayır Kavşağı mevkiinde O-1 yolunun trafiğe kapatılacağı ve metrobüsün de kontrollü olarak çalıştırılacağı vurgulandı.

Yapılacak çalışma esnasında Kadıköy-15 Temmuz Şehitler Köprüsü yönü 18.08.2020, 19.08.2020 ve 20.08.2020 tarihlerinde gece 23:00 ile sabah 06:00 saatleri arasında yol kapatılacak. Araçlar alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından tapılan açıklamada sürücülerin alternatif güzergah olarak şu yolları kullanabileceği belirtildi:

Bağdat Caddesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerinden gelen araçlar, Kadıköy Belediyesi istikametinden Kurbağlıdere Caddesi-Uzunçayır Caddesi bağlantısı ile D-100 e ulaşarak Uzunçayır Kavşağı kollarını kullanarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Harem ile Anadolu Otoyolu ve D-100 Ankara istikametlerine erişim sağlayabilecek.

Söğütlüçeşme ve Fenerbahçe Ülker Stadyumu istikametinden O-1 yoluna katılmış araçlar, Uzunçayır Kavşağından Göztepe istikametine yönlendirilerek Göztepe Kavşağı üzerinden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Harem ile Anadolu Otoyolu ve D-100 Ankara istikametlerini kullanabilecek.

İlgili Makaleler