Ekonomi

İstasyon Fark Etmiyor; Akaryakıt Alışverişi Yapan Herkes 100 TL İndirim Kazanıyor! Tek Şart 12 Mayıs Tarihinden Sonra O Banka Üyesi Olmak!

Akaryakıt kampanyalarını son dönemlerde giderek daha da arttırmaya başlamış olan bankalar, kampanyaların daha kazançlı hale gelmesi için iş birliklerini de genişletiyor. Bu kapsamda harcama özgürlüğü sunan bir akaryakıt kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkan Burgan Bank’ın dijital bankacılık hizmeti olarak sunduğu ON Banka, yeni müşterilerinin herhangi bir akaryakıt istasyonundan gerçekleştirdiği harcamalara iade 100 TL veriyor.

Bir dijital bankacılık hizmeti olması nedeniyle Burgan Bank çatısı altında kurulmuş olan ON Banka, herhangi bir şubesi olmaksızın müşterilerine hizmet veriyor. Tıpkı diğer dijital bankacılık hizmetleri gibi fiziksel masrafı olmayan ON Banka’nın bu avantajı müşterilerine kazançlı kampanyalar olarak geri dönüyor. O kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen ON Banka, bu kez akaryakıt alışverişlerine hediye kazandırıyor.

ON Bankalı Olan Akaryakıt Harcamalarının 100 TL’sini Geri Alıyor

Yeni banka müşterilerine yönelik bir kampanya düzenlemiş olan ON Banka, yeni banka müşterilerinin görüntülü müşteri olma adımlarını takip ettikten sonra banka müşterisi olurken banka kartı başvurusu da gerçekleştirmesi halinde gelen banka kartı ile yapacağı 500 TL’lik akaryakıt alışverişine anında 100 TL geri iade ediyor. Konuyla ilgili ON Banka’dan yayınlanan duyuru da ise; “Kampanya kapsamında görüntülü görüşme ile müşteri olduktan sonra Haziran sonuna kadar ON Banka Kartı ile yapılacak toplamda 500 TL’lik akaryakıt harcamasına 100 TL iade yüklenecek” ifadeleri yer alıyor.

12 Mayıs Öncesi Banka Müşterisi Olanlar Yararlanamıyor

Sadece yeni banka müşterilerine özel bir kampanya hazırlamış olan ON Banka, 12 Mayıs 2022 ve sonrasında ilk defa hesap açanlara bu kampanya kapsamında 100 TL geri iade ediyor. Yani halihazırda ON Banka müşterisi olanlar bu kampanyadan yararlanamıyor. Kampanya kapsamında herhangi bir akaryakıt istasyonu sınırlaması getirmeyen ON Banka, söz konusu 500 TL’lik harcamanın tek seferde yapılmasını da istemiyor. Yani, Haziran ayının sonuna kadar toplamda 500 TL’lik akaryakıt alışverişi gerçekleştiren herkes 100 TL iade hakkı kazanabiliyor. Daha fazla bilgi için internet sitesinden yararlanabileceğini belirten ON Banka’nın kampanyası kapsamında hediye 100 TL iade kazanabilmek için mobil bankacılık uygulamasını indirip, yeni banka müşterisi olmak yeterli oluyor.

İlgili Makaleler