Ekonomi

İster Mini; İster Mutlu… Halkbank’tan Emekli Maaşı Alan Herkes 5 Bin TL’den 100 Bin TL’ye Kadar Şartsız Koşulsuz Kredi Alabilecek!

Bankaların emekli müşterileri cezbetme taktiklerinden biri yüksek emekli promosyonlarıyken; biri de düşük faizli krediler oluyor. Bu kapsamda kredilerin geri ödemelerini oldukça düşüren Halkbank, emekliler sağladığı düşük faizli krediler ile son dönemlerde bir hayli öne çıkmış bulunuyor.

Emekli olan müşterilerine bankasından maaş alması koşuluyla uygun faizli kredi veren Halkbank, kredinin üst limitini de oldukça yüksek belirlemiş bulunuyor. Tek şartı bankasından maaş almak olan Halkbank, emeklilerin karşısına üstelik bir kredi paketiyle değil, iki kredi paketiyle birden çıkıyor.

Halkbank’ın “Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi” Paketi Devrede

Emeklilerin tüm ihtiyaçları için kullanabileceği “Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi” paketini devreye sokmuş olan Halkbank, 100 bin TL’ye kadar krediyi düşük faizli olarak emekli banka müşterilerine sağlıyor. Bu kapsamda faiz oranlarını tutara göre belirleyen Halkbank, 25 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçlar için yüzde 1,55; 25 bin üzeri olan ihtiyaçlar için ise yüzde 1,69 faiz oranından başlayarak krediler veriyor. Geri ödemeler konusunda da emeklileri rahatlatan Halkbank; aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli gibi kişiye özel geri ödeme planları oluşturabiliyor. Vade süresini mevzuata göre belirleyen Halkbank; 50 bin TL’ye kadar 36 ay vade, 50 bin TL ve üzerinde ise 24 ay vade sağlıyor. Halkbank’ın 25 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisi ise, emekliye en uzun vadede 971 TL taksit çıkarıyor.

Halkbank’ın Emeklisi Daha Düşük Tutarlı İhtiyaçları İçin Mini Emekli Kredisi Çekebiliyor

Ani ve düşük tutarlı ihtiyaçlara da çözüm olabilmek için emeklilere özel bir kredi paketi hazırlamış olan Halkbank, “Emekli Mini İhtiyaç Kredisi” paketi kapsamında 5 bin TL’ye kadar olan krediler sağlıyor. Bu krediler kapsamında vatandaşlar nakit ihtiyaçlarına anında çözüm bulurken, geri ödemeleri de yine diğer pakette olduğu gibi esnek bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Şubeler ve ATM’ler üzerinden bu kredi paketinin başvurularını alan Halkbank, aynı zamanda SMS, mobil bankacılık ve internet bankacılığı sistemi üzerinden de kredi başvurularını kabul ediyor. Üstelik Halkbank’ın 5 bin TL’ye kadar olan “Emekli Mini İhtiyaç Kredisi” paketinde 36 ay vade ile geri ödeme yapıldığında taksit tutarları 200 TL’yi bile bulmuyor.

İlgili Makaleler