EkonomiGündem

İsteyenler Oturduğu Yerden Tek SMS İle 125 Bin TL’yi Alabiliyor! Vakıfbank Avantajlı Kredi Kampanyasını Başlattı

Bankaların sunduğu ürün ve hizmetler, gelişen teknolojinin ve bankalar arasında artan rekabetin etkileriyle gün geçtikçe vatandaşlara da yeni fırsat ve avantajlar sunuyor. Birçok banka, taşıt kredilerinden tüketici kredilerine, konut kredilerinden alışveriş kredilerine kadar birçok kredi türünde faiz oranlarında ve geri ödeme koşullarında çeşitli kampanyalar başlatarak yeni müşterilere ulaşmak istiyor. Bu noktada Vakıfbank da uygun faiz oranları ile sunduğu ihtiyaç kredisinde ilk 3 ay geri ödeme almayarak vatandaşlara ayrı bir fırsat daha sunuyor. Sunulan bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşların, söz konusu krediye başvurmaları için şubeye bile gitmelerine gerek kalmıyor. Vakıfbank, avantajlı kredi kampanyasında 125 bin TL’ye kadar finansal destek sağlıyor…

Vakıfbank 125 Bin TL’ye Kadar 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

2022 yılının gelmesi ile birlikte, Merkez Bankası’nın politika faizinde aldığı kararlara da bağlı olarak kamu bankalarında, kredi faiz oranlarında güncellemeler başladı. Bir kamu bankası olan Vakıfbank da ihtiyaç kredilerinde yeni kapılar açtı. Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için 125 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi sunan Vakıfbank, bu kredide bir de 3 ay erteleme fırsatı sağlıyor. 50 bin TL’nin üzerindeki kredi tutarlarında 24 aya kadar, 50 bin TL’nin altındaki tutarlarda 36 aya kadar vade seçeneği sunan Vakıfbank, ayrıca %1,55’ten başlayan faiz oranlı ile uygun koşullar sağlıyor.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisinde Örnek Ödeme Tablosu

Vakıfbank’ta 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisinde, 40 bin TL’lik tutarda örnek tabloda, %1,55 faiz oranı ile 36 ay vadede aylık taksit tutarı 534,25 TL olarak hesaplanıyor. Bu kredi türünde kredi tahsis tutarı 200 TL olarak belirleniyor. Vakıfbank’ın sunduğu bu krediden yararlanmak isteyenler, TCKN, Doğum Tarihi, Aylık Gelir bilgilerinin aralarında boşluk bırakarak yazıp, 5734’e SMS olarak göndermeleri de yeterli oluyor.

İlgili Makaleler