Gündem

İYİ Parti Lideri Akşener: Corona Virüsü Bizim Eve Girdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, corona virüs (Covid-19) hakkında bir açıklama geldi ve açıklamada evinde çalışan yardımcısının corona virüs testinin pozitif olduğunu belirtti.

Genel Başkanın evinde çalışan yardımcısında corona virüs tespit edildikten sonra Meral Akşener ve eşi de test yaptırdı. Akşener,” Biz de test yaptırdık. Sonuç negatif çıktı. Büyük tedirginlik yaşadık. Ama çok şükür iyiyiz” dedi. Meral Akşener ve eşi de şu an kendi evlerinde karantina altındalar.

Başkan Meral Akşener, Türkiye’deki ilk corona virüs vakası duyurulduğu sırada Tekirdağ’daydı ancak programını yarıda kesip hemen Ankara’ya doğru yola çıktı. Türkiye’de salgının ortaya çıkmasından beri oldukça titiz davranan Akşener, beslenmesine ve uyku düzenine daha da dikkat etmeye başladı. Eğer bir görüşme gerçekleştirilecekse de teknolojiden yardım alarak gerçekleştirdi ve evden çıkması gerektiğinde de sosyal mesafeyi korumaya özen gösterdi.

TEST SONUÇLARI NEGATİF ÇIKTI

Akşener, Sözcü Saygı Öztürk’e şu açıklamaları yaptı:

“Ankara’ya döndüğümüzde de partideki sağlık kurulumuzun yönlendirmesiyle, ben ve yakın çalıştığım ekibime koronavirüs testi yapıldı. Sonuçlar negatif çıktı. O zamandan beri de ağırlıklı olarak evde kalıyorum.”

20 YILLIK YARDIMCIMIN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Akşener, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Sosyal mesafe kurallarını uyguluyorum. Alışverişleri eşim yapıyor, o da sosyal mesafe ve hijyen kurallarına üst düzeyde özen gösteriyor. Yalnız birkaç gün önce bir olay yaşadık. Evimizde 20 yıldır sigortalı olarak çalışan yardımcım Kovid-19 belirtileri göstermesi üzerine hastaneye götürüldü ve yapılan test pozitif çıktı. Biz de yeniden test yaptırdık, sonuçlarımız negatif.”

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir