Genel

İzelman daimi istihdamlı personel alımı yapacak! Son başvuru 26 Haziran’da

İzmir İzelman daimi istihdamlı personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. En az lise mezunları arasından alım yapacak olan İzelman kadrolara başvuruların 24 Haziran 2020 tarihinden 26 Haziran 2020 tarihine kadar devam edeceğini açıkladı. Peki, İzelman bünyesinde çalışmak için başvuru şartları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden, kurum dışı ilanlar kategorisinde İzelman personel alım ilanına yer verildi. İzelman 2020 yılı içerisinde istihdam edilmek üzere 4 personel alımı gerçekleştirecek. İklimlendirme sistemleri teknisyeni, iklimlendirme ve soğutma teknolojisi teknikeri, soğutma ve iklimlendirme teknisyeni, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme teknisyeni kadrolarında alım yapacak olan İzelman son başvuruları 26 Haziran saat 08:00 ile 18:00 arasında kabul edecek.

Müracaat Koşulları:

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak

Askerlik Hizmetini Tamamlamış ya da Askerlik Hizmetinden Muaf Olmak

Meslek liselerinin ilgili bölümlerinde mezun olmak (iklimlendirme ve soğutma teknolojisi teknikeri kadrosu için meslek yüksekokulunun ilgili bölümünden mezun olmak)

Tercihen 1 yıl süre ile mesleği ile ilgili tecrübesi olmak

Tercihen en az 1 yıl İzmir’de ikamet etmiş veya ediyor olmak

Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, kaçakçalık, kasten yaralama (üstsoya- altsoya-eşe-kardeşe- beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye-kadına- çocuğa karşı işlenen) ve fuhuş suçlarından mahkum olmamak

Başvuru için gerekli belgeler

Bir sayfalık fotoğraflı özgeçmiş

İLAN TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.

İlgili Makaleler