Gündem

İzmir Çeşme’de corona virüsü tespit edildi! 45 aile karantinaya alındı

Türkiye’ye corona virüsü tespit edilmesinin üstünden geçen zamandan bu yana toplamda 191 vaka bulunduğu açıklanmıştı. Ancak bugün İzmir Çeşme’den bir vaka haberi daha geldi. Çeşme Belediyesi tarafından yapılan açıklamada limanda çalışan bir kişide virüs tespit edildiği ve bu kişiyle çalışanlarla birlikte 45 ailenin karantinaya alındığı bildirildi.

İzmir Çeşme’den corona virüsü haberi geldi. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın yaptığı açıklamaya göre, Çeşme Limanı’nda çalışan bir kişinin virüs test sonucu pozitif çıktı. Corona virüsüne yakalanan kişinin 31 yaşında bir erkek hasta olduğu öğrenildi.

Ulusoy Denizcilik Grubu’nun işlettiği Çeşme Limanı’nda çalıştığı öğrenilen hasta ile birlikte çalışan 45 kişi de aileleriyle birlikte karantinaya alındı.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Ulusoy Çeşme Limanı’nda gümrük görevlisi olarak çalışan bir kişinin Corona pozitif olduğu tespit edilmiştir. 45 çalışan ve ailelerinin hemen karantinaya alınmasına karar verildi.

Sevgili Çeşmeliler, sizi ivedi bir şekilde, panik ve infiale yol açmadan her türlü önlemi en üst seviyede yerine getirmeniz adına bilgilendirmeyi görev telakki ediyorum.

Bilim kurulunun tavsiyelerine harfiyen uyun. Evde kalın, sağlıkla kalın.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir