Gündem

İzmir Folkart’tan 300 aileye 3 milyon TL yardım!

İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından yardım kampanyaları devam ediyor. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir BelediyesiBirkirabiryuva’ kampanyası başlattı. Kampanyaya FOLKART 3 milyon TL tutarında katkıda bulunacağını duyurdu.

İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem can ve mal kaybına neden oldu. Deprem nedeniyle bir çok aile mağdur olurken, İzmir Büyükşehir Belediyesi ‘Birkirabiryuva’ kampanyasını başlattı. Kampanyaya FOLKART 3 milyon TL tutarında katkıda bulunacağını duyurdu.

Folkart tarafından yapılan açıklamada konuya ilişkin olarak, “İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ‘Birkirabiryuva’ kampanyasında FOLKART olarak 300 ailemize 3.000.000 TL tutarında katkıda bulunuyor ve depremzede ailelerimiz için biz de #bizdevarız diyoruz. Ailelerimiz ve İzmir için desteğimiz devam edecek. “ ifadelerini kullanıldı.

Folkart Yapı Hakkında Bilgiler

Folkart, 2006 yılında Saya Grup tarafından kurulmuştur. Kalite, estetik ve konforu en üst düzeyde buluşturarak seçkin bir mimarinin yeniden biçim verdiği lüks kavramına farklı bir bakış açısı getiren Folkart Yapı; varlığını tamamen müşteri memnuniyetine adamıştır.

Çevre dostu, ileri teknoloji ile donatılmış, dünya standartlarında yapılar inşa ederek yatırımcılarına yüksek katma değerler sağlayan Folkart Yapı; bu anlayışı karşılığında ulusal ve uluslararası ödüller almış ve sektöründeki en saygın marka konumuna gelmiştir.

Folkart; yüksek yapılar, A+ konut ve ofisler, alışveriş merkezleri ve okul projelerine odaklanmaktadır

İlgili Makaleler