Personel Alımı

Kabin Memurluğu İçin İş Arayan Vatandaşa Müjde; Sunexpress Az Önce Açıkladı: Bu Şartları Sağlayan Herkes Ayda…

Kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra özel kurum ve kuruluşlar da mayıs ayının girmesiyle birlikte istihdam edecekleri personel sayısını tek tek duyurmaya başlamış bulunuyor. Bu kapsamda geçtiğimiz gün yeni bir istihdam ilanı yayınlamış olan Sunexpress isimli hava yolu şirketi, bu ay tecrübeli veya tecrübesiz kabin memuru alımı gerçekleştireceğini ilan ediyor.

Gerek şartları gerek ise aldıkları maaş ve ek primler nedeniyle Türkiye’deki vatandaşların gözde mesleklerinden biri olan kabin memurluğu, alanında alımı çok olan meslekler arasındaki yerini de alıyor. Pek çok hava şirketinin neredeyse her ay aldığı kabin memuru ilanı 2022 yılı için ilk kez Sunexpress’ten geliyor. İstihdam ilanı ile öne çıkan Sunexpress, aradığı kabin memurlarındaki şartları da belirlemiş bulunuyor.

Sunexpress, Kabin Memuru Alımı Yapıyor

Tecrübeli veya tecrübesiz olarak kabin memuru alacak olan Sunexpress, 215 kabin memuru arayışına çıkmış bulunuyor. Sunexpress’in konuyla ilgili ilanında ise; “Türk misafirperverliği ile uçuş güvenliğini mükemmel bir şekilde birleştiren dinamik bir işe sahip olmak ister misiniz? Ya da günlük görevlerinizin bir parçası olarak farklı şehirleri ve ülkeleri ziyaret etmeye ne dersiniz? Cevabınız “evet” ise ve aşağıda belirtilen kriterlere uygunsanız, sizinle tanışmak ve sizi SunExpress ailemize eklemek için sabırsızlanıyoruz” ifadeleri yer alıyor.

Sunexpress Kabin Memuru Personel Alımı Şartları Belli Olmuş Bulunuyor

Mayıs ayı içerisinde 215 kabin memuru birden istihdam edecek olan Sunexpress, bu pozisyonu için başvuruları elektronik ortamdan alıyor. Sunexpress’in şartlarını sağlayan herkes, başvuru ekranına bir tık ile ulaşıp, iş başvurusunu gerçekleştirebiliyor. Bu bağlamda Sunexpress, alacağı kabin memurları için şartları da belirlemiş bulunuyor. Sunexpress’ten gerçekleştirilen duyuruya göre, Türk pasaportlu ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kabin memuru alımı yapacak olan Sunexpress, kabin memurlarının 20 ile 35 yaş arasında en az lise mezunu ve iyi derece Türkçe ile İngilizce dil bilgisine sahip olmasını istiyor. Kadın adaylar için boy şartı da belirlemiş olan Sunexpress, 155 santimetre ile 180 santimetre arasında bir boy uzunluğuna sahip olmayı şart koşuyor. Bunun yanı sıra iyi yüzme becerisi isteyen Sunexpress, alımlarını İstanbul, İzmir, Antalya ve Ankara illerinde gerçekleştiriyor. Sunexpress’in iş ilanına başvurular ise; https://hr.sunexpress.com/Pages/pgCabinGeneralInformation adresi üzerinden yapılıyor.

İlgili Makaleler