Gündem

Kabine Toplantısı Başladı! Gündemde Neler Var? Tatil Kaç Gün Olacak?

Aşılamanın hızlanmasıyla normalleşmenin başlaması üzerine bayram tatilini araştırmaya devam eden vatandaşlar için bugün kritik gün. Bugün saat 16:00 itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kabine toplantısı başladı. Toplantının en önemli gündeminden biri Kurban bayramı tatilinin kaç gün olacağı konusu. 15 Temmuz ile Kurban bayramının birleştirilmesi söz konusu. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplantının detaylarına dair ulusa seslenecek.

Kabine toplantısı gündeminde; koronavirüs mücadelesinde 3. doz aşılama ve bu programın vaka sayılarına etkisi. yerli aşı çalışmaları, turizm sezonuna ilişkin beklenti ve adımlar, güvenlik, terörle mücadele, dış politika gibi konular yer alacak.

Kabine toplantısında en önemli maddelerden biri 15 temmuz ile kurban bayramını birleştirerek 11 gün tatil olması ihtimali konuşulacak. Ayrıca koronavirüs aşı programı ve turizm sektörüne ilişkin gelişmeler başta olmak üzere ülke gündemindeki konuların da konuşulacağı iddia edildi.

 

İlgili Makaleler