Gündem

Kadınlar Gününe Özel Ödemeyi Ziraat Bankası Duyurdu! 60 TL Verilecek!

Yaklaşan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlamak için birbiri ile yarışan kurumların arasına Ziraat Bankası da dahil oldu. Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Ziraat Bankası, Kadınlar Günü için hazırladığı özel kampanyasını geçtiğimiz gün kamuoyu ile paylaştı.

Bu yılki Kadınlar Günü kutlamalarına özel bir kampanya ile dahil olan kurumlar arasındaki yerini alan Ziraat Bankası, 4 ila 9 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak olan alışverişler için 60 TL hediye lira vereceğini duyurdu. Kampanyasının detaylarını da açıklayan Ziraat Bankası, 60 TL Bankkart Lira kazanmak isteyen vatandaşların dikkatini çekti.

Ziraat Bankası’ndan Kadınlar Gününe ve Kadınlara Özel 60 TL

Her yıl pek çok kurum ve kuruluş tarafından çeşitli hediyeler ya da kampanyalar ile kutlanan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne 2022 yılı için de sayılı günler kaldı. Müşterilerine Kadınlar Günü için özel bir kampanya hazırlayan Ziraat Bankası, geçtiğimiz gün kampanyasını kamuoyunun bilgisine sundu. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Bankkart ile yapılan alışverişlerde 60 TL Bankkart Lira hediye edeceğini açıklayan Ziraat Bankası, hediye para kazanabilecek olan alışveriş sektörlerini de duyurdu. Bankkart Mobil uygulamasına girerek, katılım sağlanan Ziraat Bankası Kadınlar Günü Kampanyası’nın geçerli olduğu sektörlerin ise; kuaför, güzellik, kuyum, saat, mücevher, bakım merkezi, giyim, aksesuar, çiçek ve kozmetik sektörleri olduğu öğrenildi.

Ziraat Bankası Kadınlar Günü Kampanyası Detayları

Türkiye’nin en çok müşterisine sahip olan bankalarından biri olan Ziraat Bankası, geçtiğimiz gün yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı. Özellikle Kadınlar Günü için geliştirdiği bu kampanyayı 4 ila 9 Mart 2022 tarihleri arasındaki alışverişler ile sınırlayan Ziraat Bankası, müşterilerinin yapacağı her 250 TL alışverişe 20 TL hediye lira vereceğini açıkladı. Üç kere yararlanılabilecek olan bu kampanyadan toplamda banka müşterilerinin 60 TL Bankkart Lirası kazanılabileceği Ziraat Bankası’ndan yapılan açıklama ile ortaya çıkmış oldu. Ziraat Bankası’nın açıklamasına göre; bu kampanyadan yararlanmak isteyen Ziraat Bankası müşterilerinin bankanın mobil uygulaması üzerinden başvuru yapması gerektiği ve belirtilen tarihler içerisinde belirtilen sektörlerde alışveriş yapması halinde bu liraları otomatik olarak kazanabileceği öğrenildi.

İlgili Makaleler