Gündem

Kafe ve Restoran harcaması lüks olmaktan çıkıyor: O banka ile kahve içmek 100 TL kazandıracak!

Yaşantı içerisinde maddi zorluklar ay sonunu zor getirmeye mecbur bırakırken kafe ya da restorana giderek harcama yapmakta zor hale geliyor. Gelinen noktada küresel çaplı ekonomik kriz süreci, enflasyondaki yükseliş, döviz kurundaki dalgalanmalar kafe ya da restorana gidip harcama yapabilmeyi lüks haline getiriyor.

Bankalar belirli aralıklarla müşterisine yönelik farklı kampanyalar düzenliyor. Ziraat Bankası dışarıda kafe veya restoranda vakit geçirmek isteyen kişiler için özel bir kampanya başlatıyor. Banka sayesinde yapılacak harcamalarda toplamda 100 TL indirim sağlanabilecek.

100 TL İNDİRİM KAZAN KAMPANYASI

Ziraat Bankası 17 Kasım tarihine kadar devam edecek kampanyadan tüm banka müşterileri faydalanabilecek. Bunun için öncesinde kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Bankkart POS üzerinden yapılacak tek seferlik 250 TL ve üzeri harcamaya 25 TL toplamda 100 TL Bankkart Lira hediye edilecektir.

Ziraat bankası’nın Bankkart anlaşmalı üye iş yerleri ile başlattığı kampanya aynı gün içinde yapılacak harcamaların sadece ilki için geçerli olacak. E-ticaret harcamaları kampanya sürecinde kabul edilmeyecektir. Bankkart Lira kampanya şartı yerine getirildiği anda kredi kartına yüklenecektir. Alışveriş sürecini başlatmadan önce kampanyaya katılınması gerekir.

100 TL İNDİRİM KAZAN KAMPANYASI

Ziraat Bankası’nın sunduğu 100 TL indirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin Bankkart Mobil uygulama ya da internet sayfası üzerinden katılım sağlaması mümkündür. Bunun için Bankkart Mobil uygulamasını cep telefonu indirdikten sonra “Kampanyalar” alanına gelerek cafe ve restoran harcamalarına 100 TL Bankkart Lira ile kampanyasına katılım sağlanmalıdır. Bu işlem bankkart.com.tr adresi üzerinden de gerçekleştirilebilir.

Kampanyaya katılım sağlayan her bir banka müşterisi en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilir. Peşin ya da taksitli ödemeler bu süreçte kabul ediliyor. Kredi kartı ya da banka kartı sahipleri bu fırsattan yararlanabiliyor. Asıl kart müşterileri katılım sağlayabilir. Bankkart Business kart ile yapılacak işlemler kampanya dahil değildir. İptal ya da iade işlemlerinde kampanya kapsamında sunulan fayda hesaba tanımlanmaz. Karta para yükleme süreci kampanya dönemine dahil edilmiyor. Ziraat Bankası müşterilerine sunduğu kampanya üzerinde değişiklik yapma ya da kampanyayı durdurma hakkını kendinde saklı tutar.

İlgili Makaleler