Gündem

Kampanyaların Kampanyası Açıklandı; İlk Kez Banka Müşterisi Olacak Herkese 5.000 TL Hediye Edilecek! Evden Çıkmaya Gerek Yok; Sadece…

Yeni dönemde de banka müşterilerini artırmak için harekete geçmiş olan kamu ve özel banka kuruluşları, 2022 yılı için gerçekleştirdiği avantajlı kampanyaların arasına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Ancak, bu kampanyalar arasında en karlısı şu ana dek ING Bank’tan gelmiş bulunuyor.

Her bankanın temel amacı daha çok müşteri kazanmak olduğu için bankalar, her dönem birbiri ile rekabet eden kurumların arasında yer alıyor. Bu rekabet esnasında müşterilerine çeşitli avantajlar da sunan bankalar, en çok kazandıran banka olma konusunda 2022 yılında da iddialı bir yarış içerisine giriyor. Bu kapsamda yeni banka müşterilerine çok cazip bir teklif sunan ING Bank, bu anlamda kimselerin reddetmeyeceği hoş geldin kampanyasını açıklamış bulunuyor.

ING Bank, Yeni Müşterilerine 5.000 TL İle Hoş Geldin Diyor

Şimdilerde verdiği yüksek emekli promosyonlar ile öne çıkan bankalardan biri olan ING Bank, emekli olmayan müşterilerini de 2022 yılında unutmuyor. İlk kez banka müşterisi olacak olan vatandaşlara 5.000 TL’ye varan nakit desteği sağlayan ING Bank, faizsiz kredi dönemini başlatıyor. Sıfır faiz ve altı ay vade ile yeni müşterilerine avantajlı bir kredi paketi sunan ING Bank, bu avantajlı kredi paketinden sadece ilk başvuru yapan 5.000 müşterisini yararlandırıyor. Bunun yanı sıra 10.000 TL’ye kadar yüzde 0,99 aylık faiz oranı ile hoş geldin kampanyalarını artıran bir kredi seçeneği de sunan ING Bank, 10.000 TL’nin üzerindeki krediler için yüzde 1,74’ten başlayan faiz oranlarını kullanıyor.

Tek Şart Temassız Müşteri Olmak Oluyor

Yeni müşterilerine yönelik avantajlı ve cazip kredi paketleri sunan ING Bank, bu yıl bu kredi paketinden yararlanmak isteyen vatandaşları şubelerine değil mobil uygulamasına ve internet bankacılığına yönlendiriyor. Dijital araçları kullanarak banka müşterisi olacak olan tüm müşterilerine faizsiz ve düşü faiz oranı ile kredi sağlayan ING Bank’ın ilk şartı müşteri olma sürecini uzaktan tamamlamak oluyor. Kredi başvurularını da dijital bankacılık araçları üzerinden alan ING Bank, evden çıkmadan tüm bankacılık hizmetlerini müşterilerinin ayağına kadar getiriyor. Üstelik ING Bank, olası bir evrak lazım olması halinde yine şubeye müşterisini getirmeden, evrakı müşterisinin adresinden aldırıyor.

İlgili Makaleler