Gündem

Kamu Bankaları 7/24 Nakit Dağıtmaya Başlıyor! ATM’ye Giden Herkes Alabiliyor; Şartsız, Kefilsiz, Belgesiz! Sadece ATM’ye Gitmek Yetiyor! Üstelik…

Krediler hala en popüler bankacılık hizmetlerinden biri olsa da vatandaşların bazı nakit ihtiyaçlarına anında yanıt veremiyor. Pek çok prosedür ve evrak gerektiren krediler, nakit ihtiyaçlarını doğru zamanda gidermemesiyle de vatandaşları zor durumda bırakıyor. Bunun önüne geçmek için düğmeye basan kamu bankaları ise, müşterilerine özel olarak anında nakit hesabı tanımlıyor. Kredi gibi oldukça üst limitler sunan kamu bankaları, 7 gün 24 saat nakde ulaşabilmeyi sağlıyor.

Ev tadilatlarından düğüne kadar pek çok konuda vatandaşların acil bir nakit ihtiyacı ortaya çıkabiliyor. Bu ihtiyaçlar için müşterilerine özel olarak nakit avans ya da Kredili Mevduat Hesabı (KMH) sunan kamu bankaları olan Ziraat Bankası ve Vakıfbank ise, bu nakit ihtiyaçlarına anında yanıt vermeyi hedefliyor. Öte yandan müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını 7 gün 24 saat boyunca karşılayan bu bankalar, herhangi bir onay süreci ya da evrak da istemiyor.

Ziraat Bankası Nakit Avans Sağlıyor

Banka müşterilerine özel olarak KMH sunan Ziraat Bankası, Bankkart müşterisi olan herkese anında 10 bin TL’ye varan nakit desteği sunuyor. Her ihtiyacı anında karşılamak içi oldukça iyi bir limit olan 10 bin TL’yi sunan Ziraat Bankası, Bankkart müşterilerine KMH limitleri doğrultusunda bu nakit avansları taksitli olarak kullandırılıyor. Taksitli olarak sunduğu bu hizmette 12 aya varan vade seçenekleri de sunan Ziraat Bankası, geri ödemeleri de oldukça kolaylaştırmış bulunuyor. Yüzde 1,80 oranında faiz ile KMH sunan Ziraat Bankası’ndan çekilecek olan 10.000 TL tutarındaki bir kredinin aylık ödemeleri ise, sadece 954,94 TL oluyor.

Vakıfbank Da Nakit Avans Veriyor

Müşterilerine özel olarak nakit avans sunan bankalardan biri olan Vakıfbank da müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını 7 gün 24 saat boyunca destekliyor. Özellikle Worldcard kullanıcılarına bu desteği sunan Vakıfbank, nakit avans başvurularını herhangi bir onay sürecine de sokmuyor. Başvuran herkes anında nakit avansları taksitli bir şekilde kullanılabiliyor. ATM’ler üzerinden kullanılacak olan bu nakit avans için yüzde 1,80 oranında faiz sağlayan Vakıfbank, 12 aya varan vade seçenekleri de sunuyor. Günlük olarak 4.000 TL nakit avans sunan Vakıfbank, BusinessCard ve TarımKart sahiplerine ise 10.000 TL limit sunuyor.

İlgili Makaleler