Gündem

Kamu Bankaları El Ele Verdi; Sadece Emeklilere Özel Olarak 100 Bin TL Nakit Destek Vereceğini Duyurdu! Başvuru İçin…

Özellikle maaşlarının asgari ücretin altında kalması nedeniyle son dönemlerde sesini yükseltmeye başlamış olan emekliler, artan enflasyon ve enflasyonun ortaya çıkardığı yaşam pahalılığı ile mücadele etmekte oldukça zorlanıyor. Ocak ayından bu yana zamlı maaşlarını almasına kaşın borçlarından bir türlü kurtulamayan emekliler, bankaların nakit desteği kampanyalarına da mecburen en çok ilgi gösteren kesimde yer alıyor.

Temel geçimlerinin yanı sıra emeklilik günlerinde rahat etmek için ev gibi gayrimenkul almak isteyen vatandaşların da sıkça kredi desteğine ihtiyacı oluyor. Hemen hemen her banka emeklilere kredi verirken; özellikle kamu bankaları olan Halkbank ve Ziraat Bankası, uygun faizli ve esnek geri ödemeli sadece emeklilere özel olan ihtiyaç kredisi desteği sağlıyor. Konuyla ilgili detaylı bir bilgilendirme sağlamış olan Halkbank ve Ziraat Bankası, örnek geri ödeme planı da yayınlamış bulunuyor.

Halkbank, Mutlu Emekliler İhtiyaç Kredisini Devreye Sokuyor

Emekli vatandaşların sık sık destek aldığı bankalardan biri olan Halkbank, kendi çatısı altından emekli maaşı alan ya da emekli maaşı almayı taahhüt eden tüm emeklilere 100 bin TL’ye varan ihtiyaçları için ihtiyaç kredisi desteği sağlıyor. “Mutlu Emekliler” kredi paket ile 2022 yılında da desteklerini sürdüren Halkbank, bu kredi paketinin faiz oranlarını yüzde 1,55’ten başlıyor. Uzun vade seçenekleri de sunan Halkbank, 36 aya varan vade seçeneğiyle emeklilerin karşısına çıkıyor. Bu bağlamda; Halkbank’tan 25 bin TL’lik bir kredi çekiminde 36 ay taksit yapıldığında aylık ödeme tutarı sadece 958,90 TL oluyor.

Ziraat Bankası Emeklinin Artısı Kredi Paketi İle Çok Tercih Ediliyor

Sadece elektriklerin ihtiyaçlarına yönelik bir nakit desteği için düğmeye basmış olan Ziraat Bankası, her geçen gün daha cazip teklifler ile emekli müşterilerinin karşısına çıkıyor. Faiz oranlarının oldukça düşük tutan Ziraat Bankası, “Emeklinin Artısı” kredi paketi ile 2022 yılında herhangi bir üst limit olmaksızın emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Bu kredi paketinde aylık faiz oranını yüzde 1,55’e kadar düşürmüş olan Ziraat Bankası, bu faizden başlayarak müşterisinin kredi notuna ters orantılı olacak şekilde artan faiz oranlarıyla nakit kredi desteği sağlıyor. Bu kredi paketinde 36 aya varan vade seçeneği sunan Ziraat Bankası, 20 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisinde 36 ay vadede aylık taksit ödemesi olarak sadece 767,12 TL geri ödeme alıyor.

İlgili Makaleler