Ekonomi

Kamu Bankaları İle Vatandaşlara 80 Bin Lira Destek !

Kamu bankaları aracılığı ile vatandaşlara 80 bin lira kredi imkanı veriliyor. Peki bu ihtiyaç kredisinden nasıl yararlanılır? Kredinin şartları neler? Kimler bu imkandan yararlanabilir?

Kamu bankaları tarafından vatandaşlara çeşitli kredi imkanı sağlanıyor. Sosyal hayatı destekleme adı altında yeni kredi kampanyaları devreye alındı ve tatil, sosyal hayat, taşıt ve konut kredileri devreye alındı. Bu kamu bankaları tarafından vatandaşlara 80 bin liraya kadar kredi veriliyor. Peki bu krediden kimler yararlanabilir?

ZİRAAT BANKASI KREDİ

Ziraat Bankası tarafından da vatandaşlara kredi imkanı sağlanıyor. Bankadan yüksek limitli kredi almak için maaşınızı bankadan çekmeniz gerekiyor. Eğer emekli maaşı veya çalışma maaşınızı Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız maaşınızın 20 katına kadar kredi kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptığınızda 80.000 TL kredi için 60 ay vade yaptırabilirsiniz. Kredi başvurusu ise banka şubeleri üzerinden yapılabilecektir.

VAKIFBANK KREDİ

Vakıfbank tarafından da aynı şekilde kredi imkanı sağlanırken uygun faiz oranları da bulunmaktadır. Bu bankadan maaş alan veya almayan kişiler bazı şartlara uygun olursa kredi alabilirler. Çalışan kişilerin en az 6 aylık sigortası olması gerekiyor. Emekli olan kişilerde bu bankadan emekli maaşı almıyorsa maaş taşıma karşılığında da kredi imkanın yararlanabiliyor.

HALKBANK KREDİ

Halkbank üzerinden kredi çekmek isteyen vatandaşların da bankadan maaş alması gerekmektedir. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler başvuru şartlarına uygun olmaları durumunda en yakın Halkbank şubesine giderek 60 ay vadeli kredi kullanabilirler. Bununla birlikte  çalışan müşteriler ve devlet memuru olan kişilerin maaş müşterisi olmaları durumunda onay alacakları gibi, emekli olan kişilerinde emekli maaşlarını almaları durumunda istedikleri Halkbank şubesinden kredi başvurusu yapabilmektedirler.

İlgili Makaleler