Ekonomi

Kamu Bankasından 30 bin TL kredi fırsatı! 6 ay ödeme yapılmıyor

Corona virüsü salgını sırasında 10 bin TL’ye kadar kredi sağlayan Halkbank, normalleşme döneminde de desteklerine devam ediyor. Banka ‘Sosyal Hayatı Destek Paketi’ kapsamında 30 bin TL’ye kadar 6 ay ödemesiz nakit para desteği veriyor.

Türkiye’de ilk kez 11 Mart tarihinde tespit edilen corona virüsü nedeniyle kamu bankaları vatandaşlara 10 bin TL’ye kadar kredi desteği sağlamıştı. Normalleşme döneminde de bankalardan destek kredileri için açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Halkbank ‘Sosyal Hayatı Destek Paketi’ kapsamında 30 bin TL’ye kadar 6 ay ödemesiz nakit para desteği vereceğini açıkladı.

Bankadan yapılan açıklamada, “Küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %0,55’ten başlayan faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL’ye kadar Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur.” İfadeleri kullanıldı. ‘Sosyal Hayatı Destek Paketi’ kapsamında sağlanan kredi anlaşmalı olmayan firmalar ile de %0,82 faiz oranıyla da kullanılabilir.

Krediye başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar online yada şube üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Krediya başvuru yapmak için tıklayınız.

İlgili Makaleler