Ekonomi

Kamu Bankasından Bayram Kampanyası: 125 Bin Liraya Kadar, 3 Ay Geri Ödemesiz Dönemli

Vakıfbank tarafından Bayram Kredisi kampanyası devreye alındı. Bu kampanya kapsamında vatandaşlara 3 bin lira ile 125 bin lira arasında kredi imkanı sağlanıyor ve 3 ay geri ödemesiz dönemi bulunuyor.

Vakıfbank’ın kurumsal internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda bayram kredisi kampanyası vatandaşlar ile paylaşıldı. Bu doğrultuda 60 vade ile 3 bin lira ile 125 bin lira arasında kredi sağlanacağı belirtilerek 3 ay geri ödemesiz dönemli olduğu belirtildi. Ayrıca kredinin faizi yüzde 0,89’dan başlayan faizlerle olarak belirtildi.

60 AYA VARAN VADE

Konu ile ilgili olarak Vakıfbank tarafından “Tüm ihtiyaçlarınız için 60 aya varan vadeler, aylık %0.89’dan başlayan faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için Bayram Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde.” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca kredi başvurusunun cep telefonu ile de yapılabileceği vurgulandı. Vatandaşlar aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS göndererek başvuru yapabileceklerdir.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Kredinin özellikleri ise şöyle oldu:

Aylık eşit taksitli,

Artan taksitli

Azalan taksitli

3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli,

3 ayda bir eşit taksitli,

Son taksit balon ödemeli,

Değişken taksitli olarak geri ödeyebilirsiniz.

Kredinin detayları için TIKLAYIN.

İlgili Makaleler