Kamu Haberleri

2019 Yılı KPSS’siz PTT Personel Alımı için İlan Tarihi Açıklaması

2019 yılının en beklenen personel alım ilanlarının arasında PTT tarafından KPSS şartı olmadan gerçekleştirilecek olan alımlar geliyor. 

Adayların öğrenim durumu, mesleki özelliklere göre başvuruda bulunacağı alımlar için çok sayıda aday ilanın yayımlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Bu konuya dair yapılan son açıklamada 2019 yılı PTT personel alımlarının Ekim, Kasım veya Aralık ayında yayımlanacağı ilan edilmişti. 

Bu açıklamanın ardından PTT tarafından konuya ilişkin yapılan son açıklama ve detayları şu şekilde;

2019 YILI PTT PERSONEL ALIMINA DAİR YENİ AÇIKLAMA

KPSS şartı olmadan yayımlanacak olan 2019 yılı PTT personel alımlarına dair yapılan son açıklamada ilanın ne zaman yayımlanacağına ilişkin şu ifadeler kullanıldı. 

“PTT AŞ bünyesinde personel eksikliğinden kaynaklanan sorun ve problemlerin çözülmesi bakımından 2018/1 alım sonucunda 5000 personel alımından eksik kalan ve doldurulamayan unvanların tamamlanmasını doldurulmasının en kısa sürede alım yapılmasını talep ediyoruz ve bu boş kalan pozisyonların doldurulması amacıyla 2019 yılında yeni bir personel ilanına çıkılması muhtemeldir”

Bu açıklamaya göre PTT, 2019 yılı KPSS’siz personel alımı için sürecin başlamak üzere olduğu ve önümüzdeki günlerde ilanın adaylara duyurulacağı öngörülüyor.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir