Kamu Haberleri

Adalet Bakanlığı CTE’den 300 İdare Memuru Alımı Duyurusu

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü geçtiğimiz Eylül ayında ilana çıkmış ve 300 İdare Memuru alımı yapacağını açıklamıştı. 

Bakanlık belirlenen başvuru tarihleri arasında adaylardan adaylardan talepleri topladı. KPSS şartı olmadan başvurulan İdare Memuru alımları için Adalet Bakanlığı’ndan yeni duyuru geldi. 

İşte Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’niün söz konusu alımlara için yayımladığı duyuru. 

SÖZLÜ SINAVA KATILACAK ADAYLAR BELLİ OLDU

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan sözlü sınavlara ilişkin duyuruda, İdare Memuru kadrosu için yayımlanan ilana ilişkin hatırlatıldı. Bu kapsamda ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı ve 19 Eylül itibariyle de başvuruların alınmaya başladığı duyuruldu. 2 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunan adaylardan sözlü sınava katılmaya hak kazananlar liste halinde yayımlandı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Sözlü Sınav Listesi’ne dair şu bilgiyi verdi. “Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Eğitim Merkezleri Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin hükümleri uyarınca yapılan incelemeler sonucunda şartları taşıyanlardan, puan üstünlüğü baz alınarak merkezi sınavda alınan puan sıralamasına göre belirlenen kadro sayısının 5 katı (1500) aday sözlü sınav ve mülakata katılmaya hak kazanmış olup; isim listesi ekte sunulmuştur. Sözlü sınav ve mülakata katılmaya hak kazanan adayların sınav yerleri ve tarihleri Genel Müdürlüğümüz resmi internet sitesinden bilahare ilan edilecektir.” 

Sınav sonuçları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir