Kamu Haberleri

Binlerce Memuru İlgilendiren Kanun Teklifi Meclis Gündemine Sunuldu!

Gümrük Muhafaza memurluğu, bölge amiri, genel müdür, müdür yardımcısı, daire başkanı gibi Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan kişilere kolluk personeli hakları için yararlanma imkanı tanıyacak yasa düzenlemesi meclise sunuldu. 

AK Parti tarafından hazırlanan kanun teklifi mevcut şeklinde kabul edilirek meclisten geçerse bu durumda binlerce memurun çalışma koşullarında iyileştirme yapılmış olacak. 

Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü Daire Başkanları ve Gümrük Muhafaza Memurları Da Yararlanacak! 

Söz konusu kanun teklifi ile Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü daire başkanlarından memurlara kadar pek çok görevde bulunan kişinin emeklilik haklarında büyük iyileşme salğanacak. 

İçerisinde gümrük ile alakalı çok sayıda önemil değişikliği de öngören kanun teklifi bu şekilde meclisten geçerse Gümrükler Genel Müdürlüğü yönetim kadrosu, gümrük muhafaza amirleri ve gümrük muhafaza memurları kolluk personeline tanınan haklardan yararlanma imkanı elde etmiş olacak. 

Zati silah müessesesi kapsamı içerisinde yer alan Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü bünyesine genel müdür, genel müdür yardımcısı, daire başkanı ile merkez ve taşra teşkilatında görevli kaçakçılık ve istihbarat müdürü, bölge amiri, kısım amiri ve gümrük muhafaza memuru unvanı ile istihdam edilen kişiler zati silahı emeklilik hakkı elde edecek. 

Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir