Kamu Haberleri

İstanbul Üniversitesi’ne 8 kamu personeli alınacak!

Devlet Personel Başkanlığınca 6 Ocak 2020 tarihinde yayınlanan ilan kapsamında 8 kamu personeli istihdam edileceği duyurulmuştur. Alınacak personeller İstanbul Üniversitesi uhdesinde eğitim birimleri dışında kalan personel olarak ilan edilmiştir. İlgili personellerin unvanları Yazılım Geliştirme Uzmanı ve İş Analisti branşlarında görev alacakları duyuruldu.

İstanbul Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları; İlgili adaylar yazılım geliştirme uzmanı ve iş analisti başvuruları 6 Ocak tarihi itibariyle başlamış olup 20 Ocak 2020 tarihinde Üniversitenin resmi web sitesi üzerinden evraklarını tamamlamaları gerekiyor. Adayların 20 Ocak 2020 tarihinde kadar İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı adresine şahsen veya posta yolu ile evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.

Adayların başvuru şartları;

Yüksek lisans mezunu olması, İyi derecede NET/C – ASP.NET bilgilerine sahip olması ve mesleki bilgilere haiz olması gerekmektedir. Ayrıca KPSS-P3  B grubu puan türünden en az 70 puan almış olması, YDS puan sıralaması belirleyici bir faktör olacaktır.

İstanbul Üniversitesinin web sitesinde yayınladığı bildiri ise şu şekilde;

(sekiz) adet sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır.

Başvuru Başlangıç Tarihi: 06 Ocak 2020 Pazartesi Günü

Başvuru Bitiş Tarihi: 20 Ocak 2020 Pazartesi Günü (Mesai Bitimine Kadar)
NOT: İlgililere başvurularına ait sonuç bildirimi e-posta yolu ile bildirilecek olup yazılı veya sözlü ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir