Kamu Haberleri

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 2019 Yılı Personel Alımı İlan Tarihi ve Başvuru Şartları

2019 yılının kalan bölümünde personel alımı yapacak olan kurumlar adaylar tarafından en çok araştırılan konulardan birisi. 

Bu kapsamda başta PTT, Aile Bakanlığı, KYK gibi kurumlardan alım bekleyen adaylar ilanların biran önce yayımlanmasını bekliyorlar. İlan yayımlaması beklenen bir diğer kurum ise Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü.

Peki Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü son personel alımını ne zaman yaptı?

Son alımlarda hangi kadrolardan personel alımı oldu?

Yılın kalan bölümünde tekrar alım yapılacak mı?

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 2019 yılı personel alımlarına dair bu konu başlıklarını sizler için araştırdık. 

TAPU KADASTRO PERSONEL ALIMI

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü son kapsamlı personel alımını 2019 yılının ilk ayında Ocak döneminde yapmıştı. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü o dönem yayımladığı personel alım ilanında toplam 265 memur alımı için ilan yayımlamıştı. 2019 yılı personel alımlarını önlisans ve lisans düzeyinden yapan kurum alımlarda; 243 önlisans, 22 lisans mezunu personel istihdam etti. 

Tapu Kadastro tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında önlisans mezunu adaylar Tekniker, Büro Personeli kadroları için başvuruda bulunmuşlardı. Lisans düzeyinden gerçekleştirilen 22 kişiilk personel alımı ise Büro Personeli kadrosuna oldu. 

O dönem ÖSYM aracılığıyla gerçekleştirilen personel alımları için başvuru süreci 24 Ocak’ta sona ermişti. 

2019 Yılında Personel Alımı Olacak Mı?

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün personel alımlarının merak edilen konu bundan sonraki süreçte yapılacak alımlar ne zaman olacak? Tapu Genel Müdürlüğü’nün bundan sonraki kapsamlı personel alımları için yine Ocak dönemi değerlendirmesi yapılabilir. 

Kurumun personel alımı için talep oluşturması bu talebin onaylanması ve ilanın yayımlanması en erken Aralık ayını işaret ediyor. Ancak Kamuilanlari.com olarak bizler Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü personel alım ilanının geçtiğimiz sene olduğu gibi Ocak Şubat döneminde olacağını tahmin ediyoruz. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir