İşkur İş İlanları

Kamu kurumu KPSS şartsız ve en az lise mezunu güvenlik görevlileri alımı yapacak!

Kayseri Üniversitesi, en az lise mezunu güvenlik görevlileri alımı yapacak. Sürekli İşçi statüsünde istihdam sağlayacak olan kurum, başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağını açıkladı. KPSS şartı istemeyen üniversitede çalışmak isteyen vatandaşlar, en geç 15 Mayıs 2020 tarihine kadar başvurularını tamamlayabilirler.

Kayseri Üniversitesi birimlerinde sürekli işçi kadrolarında çalıştırılmak üzere, güvenlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanmaya başlanan ilana başvuruların 15 Mayıs 2020 tarihinde biteceği belirtildi. Toplamda 15 kişinin istihdam edileceği kadroya başvurmak isteyen adayların en az lise mezunu olması gerekiyor. KPSS şartı aranmayan ilanda, kurum tarafından istenilen diğer başvuru şartlarına yer verildi. İşte kamuda güvenlik görevlisi olarak çalışmak isteyenler için başvuru şartları…

Başvuru Şartları

5188 Sayılı Kanun gereği özel güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak.Temel eğitim sonrası çalışma süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması, kimlik kartı süresinin dolmasına en az 1 yıl kalmış olması ve valiliklerce verilen özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması gerekmektedir.

18 yaşını tamamlamış, 45 yaşından gün almamış olmak. (son başvuru tarihi 15.05.2020 üzerinden hesaplanacaktır.)

Askerlik ile ilişiği olmamak (Askerlik yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

Her aday, İŞKUR’da yayınlanan listede bir işyeri ve bir meslek koluna başvurabilir.

İŞKUR’da ilan edilen işgücü taleplerinde son başvuru tarihi itibarıyla belirtilen bölümlerden mezun olmaları yada belirtilen bölümlere ilişkin istenilen belgelere sahip olmaları gerekmektedir.

İşe alınacak işçilerin deneme süresi 2 ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi fesh edilecektir.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak.

Sınavda başarılı olan adayların, çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında sakınca olmadığına dair durumunu sağlık raporu ile belgelendirmek.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir.

Diğer hususlarda ilgili mevzuat/yönetmelik hükümlerine göre hareket edilir.

Vardiyalı veya dönüşümlü çalışmaya engel durumu olmamak.

Herhangi bir meslek için işe alınan işçi, işin veya işyerinin gerektirdiği durumlarda, mümkün olduğunca işçinin sahip olduğu bilgi, beceri, ehliyet veya belge de dikkate alınarak diğer iş veya alanlarda da çalıştırılabilir.

Başvurular nasıl yapılır?

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde Kayseri İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler