Personel Alımı

60 KPSS İle Sayıştay Başkanlığı’na Personel Alımı İçin DPB’de İlan Yayımlandı

Sayıştay Başkanlığı, DPB’de ilan ettiği alımlarında KPSS puan sıralaması esasına göre sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

Sözleşmeli personel alımı için yayımlanan duyuruda alımların Sosyal İşler Birim Başkanlığına bağlı Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürlüğü bünyesine olacağı bildirildi. Bu kapsamda ilanlara başvuruda bulunacak olan adaylar için başvuru şartlarını aşağıda aktarıyoruz.

KADRO KONTENJAN BİLGİLERİ 

60 KPSS puan şartıyla yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında iki kadroda alım olacağı aktarıldı. Kurum sözleşmeli öğretmen ve sözleşmeli personel kadrolarına aşağıda yer alan alanlarda başvuru yapacak.

1-) Sözleşmeli Öğretmen (Okul Öncesi)

2-) Çocuk Gelişimcisi

Bu iki kadro için belirlenen özel ve genel koşullar maddeler halinde şunlar;

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu personel alım ilanları için Sayıştay Başkanlığı her iki kadro için de adayların aşağıda yer alan koşulları sağlamalarını istiyor. 

Genek Koşullar: 

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak. Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak 2018-2019 KPSS ilgili puan türlerinden 60 almış olmak. 

Özel Koşullar

Bu koşullar alım yapılacak kadrolar için özel olarak belirlenen şartlar. 

Öğretmen (Okul Öncesi): Fakültelerin Anaokulu Öğretmenliği, Ana Okulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitimi lisans programlarının lisans programlarının birinden mezun olmak.

Çocuk Gelişimcisi: Fakültelerin Çocuk Gelişimi veya Çocuk Sağlığı ve Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Anaokulu Öğretmenliği, Ana Okulu Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Okul Öncesi Eğitimi lisans programlarının lisans programlarının birinden mezun olmak. Pedagojik Formasyon almış olmak.

Bu iki ilan için sadece kadın adaylar başvuru yapabilecek. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 22 Ekim tarihine kadar yapacaklar. Başvuru işlemleri ilanda yer alan başvuru evraklarının kuruma teslimi ile yapılacak.

Başvuru kılavuzu TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir