Personel Alımı

Binlerce İlan İçin Başvuru Süreci Başlıyor! KPSS’li KPSS’siz Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu

Devlet Kurumları yayımladıkları duyurular ile personel alımı yapmaya devam ediyorlar. 

Sözleşmeli kamu personeli, kadrolu memur, sürekli işçi, geçici işçi, belediye memuru ve belediye işçisi gibi alanlarda yapılacak personel alımlarının sayısı binlerle ifade ediliyor. 

Kamu kurumlarınca yayımlanan bu memur personel ve kamu işçisi alımlarını tek tek sizlere aktarıyoruz. 

KAMU KURUMLARINA MEMUR ALIMLARI

Kamu kurumları tarafından yayımlanan memur personel alım ilanlarında 50, 55, 60, 70, 75 ve 80 KPSS puan şartları ile yayımlanan duyurular bulunmakta. Bu ilanların yanında ayrıca başta belediye başkanlıklarının ilanları olmak üzere çok sayıda KPSS’siz memur alımı da bulunuyor. 

İlanlarda yer alan diğer en önemli şartlardan bir tanesi de öğrenim şartı. 

İlanlara göre memur alımlarında en az ilkokul ve lise düzeyinden kamu işçisi ve belediye işçisi alımları yapılıyor. Bunun yanında en az lise mezunu olmak kaydıyla önlisans ve lisans mezunları arasında memur personel alımları yapılıyor. 

Söz konusu ilanlarda yer alan diğer başvuru koşulları ise kadrolara göre belirlenen özel başvuru koşullarından oluşuyor. 

BELEDİYE PERSONELİ ALIMLARI

Belediye personeli alımları için çok sayıda şehirde ilan yayımlandı. İlkokul, lise ve üniversite mezunu adaylar arasından yapılacak alımlar KPSS’siz olacak. İlanlara başvuruda bulunacak adaylar başvurulaırnı meslekli şartlara göre yapcaklar. 

Alım Yapılacak Şehirler: Muğla, Kars, İstanbul, Aydın, Ankara, Tekirdağ, Osmaniye, Bursa, Adana, Manisa, Çankırı, Sivas, Yalova, Afyonkarahisar, Ordu, Tunceli, Çanakkale, İzmir, Kahramanmaraş, Burdur, Hatay, Mersin, Konya, Antalya, Kütahya, Kırşehir, 

KAMU PERSONELİ ALIMLARI

KPSS A Grubu memur alımlarında 5 farklı kurumun ilanı bulunuyor. Bu alımlarda adaylar TMSF, TÜİK, Kamu Gözetim Kurumu ve Şırnak Üniversitesi kadrolu memur alım ilanlarına başvuru yapabilecekler. 

SÖZLEŞMELİ MEMUR ALIM İLANLARI

En fazla alım ilanının bulunduğu alan. 16 farklı kamu kurumu çeşitli meslek gruplarından sözleşmeli memur alıyor. En az 50 KPSS ile başvuru yapılabilecek sözleşmeli memur alım ilanlarında ayrıca KPSS’siz alımlarda yer alıyor. 

Her öğrenim seviyesinden (en az lise mezunu) ilanların bulunduğu alımlar;

Üniversiteler, Yüksek Seçim Kurumu, Kültür Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Opera Ve Balesi Genel Müdürlüğü ve Çalışma Bakanlığı gibi kurumlar tarafından yayımlandı.

İLANLARI TEK TEK İNCELEYİN

Söz konusu memur personel ve işçi alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvurularını kurumların belirledikleri şekilde belirledikleri tarihlerde yapacaklar. 

Sözleşmeli memur alım ilanları için TIKLAYINIZ

Kadrolu memur alım ilanları için TIKLAYINIZ

Belediye memur alım ilanları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir