Personel Alımı

Devlet Memuru Alımı İçin İlan Edilen 2 Bin 939 Duyuru ve Kadro Kadro Sıralı Liste

Devlet kurumlarının memur alım ilanlarını; Kamuilanlari.com ailesi olarak sizlere hem anlık olarak aktarıyoruz, hemde daha sonradan yapmış olduğumuz haberlerle bu ilanları sizlere hatırlatıyoruz. 

Çeşitli meslek grupları için yayımlanan bu kamu personeli alım ilanları ile devlet birimlerine binlerce kişilik istihdam sağlanıyor. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza bizlerde 3 farklı bakanlığın yayımladıkları ilanları derledik.Bu 3 bakanlık tarafından gerçekleştirilecek personel alımları ile kamuya 2 bin 939 personel alımı yapılacak. 

KADRO VE KONTENJAN DETAYLARI

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan ve kamu ilanları olarak haberimizde derlediğimiz bu alımları yayımlayan devlet kurumları şunlar;

* Adalet Bakanlığı 2079 personel alımı yapıyor

* Kültür Bakanlığı 785 personel alımı yapıyor

* Dışişleri Bakanlığı 75 personel alımı yapıyor. 

HANGİ BAKANLIK HANGİ KADRODAN PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Yukarıda yer alan Adalet Bakanlığı, Kültür Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı ilanlarına dair kadro kontenjan bilgileri ise şunlar;

Adalet Bakanlığı İlanı

Adalet Bakanlığı ve bakanlığa bağlı birimler tarafından 4 farklı ilan bulunuyor. Başvuru sürecinin devam ettiği personel alım ilanlarına ilişkin ayrıntılar şu şekilde; Adalet Bakanlığı 2019 yılı hakim ve savcı alım ilanı kapsamında 1300 personel alımı yapacak. Bakanlık bu alımların yanında ayrıca ürkiye geneli ilgili birimlerinde görevlendirmek 700 İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcısı alımları gerçekleştirecek.

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan diğer ilanda ise bakanlığın Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere 78 personel alınacak. Bakanlık ayrıca İstanbul Adliyesi tarafından yayımlanan ilana göre KPSS’siz 1 personel alımı yapacak. 

Kültür Bakanlığı İlanı

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2019 yılı personel alım ilanı için de başvuru süreci devam ediyor. Bakanlık 81 ilin genelinde başta Kütüphaneci olmak üzere çeşitli kadrolarda memur personel alımı yapıyor. Toplam 785 personel alımı yapacak bakanlığın ilanında yer alan kadrolar şunlar; 

500 Kütüphaneci alımı, 25 Arkeolog Alımı, 25 Müze Araştırmacısı alımı, 50 Mühendis Alımı, 65 Mimar alımı, 50 Şehir Planlayıcısı alımı, 50 Tekniker alımı, 20 Mütercim Tercüman

Dışişleri Bakanlığı 

Dışişleri Bakanlığı’nca yayımlanan personel alım ilanlarına yer alan bilgilere göre; bakanlık sınav usulü memur alımı yapacak. Bu alımlar Konsolosluk ve İhtisas Memurları kadrosuna olacak. Toplam 75 memur alımı yapacak olan bakanlık başvuruları KPSS’siz ve öğrenim durumuna göre alacak. 

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Bu üç bakanlık tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden ilanları görüntüleyebilirler. 

Adalet Bakanlığı 2079 personel alımı için TIKLAYINIZ

Kültür Bakanlığı 785 personel alımı için TIKLAYINIZ

Dışişleri Bakanlığı 75 personel alımı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir