Personel Alımı

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Memur Alım İlanı Yayımlandı

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete üzerinden yayımladığı bir duyuru ile personel alımı yapacağını bildirdi. Kurumun ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere yapılacak olan sözleşmeli memur alımları yazılı ve sözlü sınav esasına göre yapılacak. 

Kamu İlanları olarak bizlerde siz okuyucularımıza bu memur alım ilanlarını tüm detayları ile aşağıda paylaşıyoruz. 

SÖZLEŞMELİ MEMUR ALIM İLANI

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan sözleşmeli memur alım ilanında alımların tek bir alanda ancak farklı branşlarda olacağı bildirildi. İlana göre bakanlık alımları sözleşmeli bilişim personeli pozisyonlarına yapacak. 

İlan metninde yer alan kadro detaylarına göre ise kurum sözleşmeli bilişim personeli alımlarını; Kıdemli .Net Uygulama Geliştirme Uzmanı, Uygulama Geliştirme Uzmanı branşlarında yapacak. Alımlarda toplam 8 personel istihdam edilecek. İlana ilişkin başvuru şartları ise şu şekilde;

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Sözleşmeli Memur alımı için İçişleri Bakanlığı’nca yayımlanan ilan metninde adaylardan talep edilen başvuru şartları şu şekilde;

Öğrenim Şartı

İlana başvuruda bulunmak için adayların Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. 

Deneyim Şartı

Sözleşmeli Memur alımları için adayların sağlamaları gereken deneyim şartı da bulunuyor. Bakanlık adayların Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 3 (üç) yıllık, diğerleri için en az 5 (beş) yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmasını istiyor. 

Diğer Koşullar

İlan için başvuru yapacak adaylar KPSS puanları ile başvuru yapabilirler. KPSS puanı olmayan yada bildirmeyen adayların puanları 70 olarak hesaplanacak. Diğer bir koşul ise bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi ve güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek şartı. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sözleşmeli memur alım ilanı için başvuru yapacak adaylar başvurularını internet ortamında yapacaklar. Bakanlığı ilgili sistemi üzerinden e-Devlet şifresi ile başvuru yapılacak alımlar için süreç 16 Ekim tarihinde başlayacak ve 30 Ekim tarihinde sona erecek.

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir