Personel Alımı

KPSS’den 60 Puan Almış Olmak Şartıyla SYDV Büro Memur Alım İlanı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından yayımlanan memur alım ilanlarına hafta sonu itibariyle yeni duyurular eklendi. 

Bu kapsamda memur alımı ilan eden sona vakıflardan birisi de Kırıkkale Balışeyh SYDV oldu. 

KPSS puan sıralaması esası ve mesleki özelliklere göre ilan edilen personel alım ilanları için adaylara duyurulan tüm bilgiler sizlerle. 

SYDV BÜRO MEMURU ALIM İLANI

Kırıkkale Balışeyh SYDV tarafından yayımlanan memur alım ilanında tek bir kadrodan tek bir memur alımı yapılacağı bildirildi.

Vakıf Büro Memuru kadrosuna yapacağı alımlar için adaylardan aşağıda yer alan şartların sağlanmasını istedi. 

Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakülteleri, Fen Edebiyat Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun adayların başvuru yapabileceği ilanda yer alan diğer koşullar şunlar;

Başvuru Koşulları

Kurum ilana başvuruda bulunacak adayların geriye dönük 3 sene boyunca Kırıkkale Merkez ve İlçelerinde ikamet etme zorunluluklarında olduklarını duyurdu. İkamet şartını sağlayan adaylardan talep edilen diğer koşullar ise maddeler halinler aşağıda. 

* Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilmek

* Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

* Yüksek Lisans, KPDS ve benzeri dil sınavları sonucu, alanı ile ilgili sertifikalar, iş deneyimi olanlar, işe almada öncelikli olarak değerlendirilecektir.

* En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Adaylar SYDV memur alım ilanlarına dair detayları Sosyal Yardımla Genel Müdürlüğü’nün web sayfasına üye olup inceleyebilirler. İlanlara dair detaylar ayrıca ilanı yayımlayan SYDV’nin bulunduğu ilçe kaymakamlığının internet sitesinden ulaşılabilir. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir