Personel Alımı

KPSS Şartı Olmadan Öğrenim ve Mesleki Şartlara Göre Memur Alım İlanı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile kadrosunda eksik olan pozisyonlara personel istihdam edileceğini duyurdu. KPSS şartı olmadan başvuru yapılabilecek personel alımları önlisans düzeyinden olacak. 

Resmi Gazete üzerinden adaylara duyurulan personel alım ilanına ilişkin kadro kontenjan ve diğer detayları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADRO VE DETAYLARI

TÜBİTAK tarafından yayımlanan personel alım ilanında kurum Teknisyen kadrosuna personel alımı yapacağını duyurdu. 

Üniversitelerin iki yıllık eğitim veren Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümlerinden mezun adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanı ile kurum bünyesine 1 personel istihdam edilecek. 

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi bünyesi için ilan edilen alımlarda, alım yapıcak unvan Diğer Teknisyen ve Teknikerler olarak duyuruldu. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Peki Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı’nca adaylara duyurulan bu kadro için hangi koşulların sağlanması gerekiyor? İlan edilen başvuru kılavuzunda yer alan tüm şartlar;

* T.C. vatandaşı olmak.

* Askerlikle ilişiği bulunmamak. Kamu haklarından yasaklanmamış ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak.

* Vardiyalı çalışma ve gece çalışması yapmaya engel bir durumu olmamak.

* En az 3 yıl Sivil Savunma Personeli olarak çalışmış olmak ve istenilen deneyime sahip olduğunu çalışılan işyerleri ve SGK’dan alınacak belgeyle ibraz etmek.

* İtfaiye aracını kullanabilmek için E (Eski) / C (Yeni) Sınıfı Sürücü Belgesine sahip olmak. Microsoft Ofis Programlarını kullanıyor olmak

İlan metninde ayrıca başvuruda bulunacak adayların Koceli Gebze bölgesinde ikamet etmelerinin isteneceği de duyuruldu. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

KPSS Şartsız yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru işlemleri 18 Ekim tarihine kadar devam edecek. Adaylar bu tarihe kadar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir