Personel Alımı

KPSS Şartsız Koruma Memuru Alımı İçin Resmi Gazete’de İlan Yayımlandı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı kadrosunda personel açığı bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere memur alımı yapacağını ilan etti. 

Önlisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği TÜBİTAK koruma memuru alım ilanında yer alan kadro, kontenjan bilgileri, başvuru şartları ve ilana ilişkin diğer detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

KPSS’SİZ PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı tarafından KPSS şartı olmadan yayımlanan Koruma Memuru alımı için istihdam edilecek personel sayısı 3 olarak açıklandı. 

Kurumun Marmara Araştırma Merkezi bünyesinde istihdam edilmek üzere yayımlanan duyuruda yer alan genel ve özel başvuru şartlarını maddeler halinde sizlere aktarıyoruz.

KORUMA MEMURU ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

TÜBİTAK tarafından Marmara Araştırma Merkezi bünyesinde istihdam edilmek üzere duyurulan personel alım ilanında yer alan genel ve özel başvuru koşulları şu şekilde;

Genel Başvuru Koşulları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından yasaklanmamış olmak ve devlet memuru olmasına engel suç kaydı bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel hastalığı yada bulaşıcı hastalığı olmamak, Askerlikle ile herhangi bir ilişiği olmamak, Silahlı özel güvenlik sertifikası olmak, Vardiyalı ve gece çalışmasına engel durumu olmamak, En az iki yıl Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışmış olmak ve istenilen deneyine sahip olduğunu çalışılan işyerleri ile SGK’dan alınacak belge ile ibraz etmek, İşe alınacak personelin Kocaeli’nin Gebze veya Darıca ilçelerinden birinde ikamet etmesi istenecektir.

Özel Başvuru Koşulları

Adayların son başvuru tarihi itibariyle 28 yaşını bitirmemiş olmaları isteniyor. Bunun yanında adayların öğrenim şartını da sağlamaları isteniyor. Bu çerçevede adayların Yükseköğretim kurumlarının iki yıllık eğitim veren bölümlerinden birinden mezun olmaları isteniyor. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı Marmara Araştırma Merkezine yapılacak olan KPSS’siz Koruma Memuru alım ilanları için süreç başladı. Başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını 4 Ekim tarihine kadar yapacaklar. Başvurular İŞKUR’un internet sayfası üzerinden yapılacak.

İlana dair diğer detaylar ve TÜBİTAK tarafından yayımlanan ilan metninde ulaşmak için Kamu İlanları olarak siz okuyucularımıza aşağıda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

KPSS Şartsız Koruma Memuru alımı için TÜBİTAK tarafından yayımlanan ilan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir