İşkur İş İlanları

Kamuya en az ilkokul mezunu olmak üzere KPSS Şartlı- Şartsız personel alımı yapılacak!

Kamu Kurumunda çalışmak isteyen vatandaşlar için Manisa’dan güzel haber geldi. Manisa Celal Bayar Üniversitesi çeşitli meslek dalları için personel alım ilanı yayınladı. İlana başvurularda kadrolara göre en az ilkokul ve lisans mezunu olma şartı aranıyor. Başvurularda bazı kadrolar için KPSS şartlı aranırken bazı kadrolar KPSS şartsız başvuruyu kabul ediyor.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) personel alımı yapacağını duyurdu. 18-40 yaş arasındaki vatandaşların başvuruları kabul edecek olan kurum farklı kadrolar için alım gerçekleştirecek. Üniversite tarafından verilen personel ilanında kadroya alınan personellerin, Temizlik Görevlisi, Oto Bakım-Onarımcısı, Kaynakçı, Soğutmacı ve Havalandırmacı, Elektrikçi, Sıhhi Tesisatçı, Büro İşçisi, İnşaat Mühendisi, Makine Mühendisi ve Elektrik Mühendisi statüsünde görevlendirileceği açıklandı. Şartları taşıyan adayların, başvurularını www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekiyor. Kurum alım yapacağı 46 personel kadrosu için son başvuruların 2 Nisan 2020 ile 8 Nisan 2020 arasında başvurularını tamamlamaları gerektiğini bildirdi.

 

İlan Metnine Ulaşmak İçin  TIKLAYINIZ

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir