EkonomiGündem

Karar Alındı: Emekli Maaşları Hakkında Yeni Gelişme

PTT AŞ tarafından emekli maaşları hakkında çok önemli bir karar alındı. Buna göre PTT maaşını şirketten alan 65 yaş üstü emeklilerin maaşını evlerine götürecek.

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT AŞ) tarafından emekli maaşı hakkında yeni bir karar alındı. Covid-19 tedbirleri kapsamında maaşını şirketten alan 65 yaş üstü emeklilerin maaşları evlerine götürülecek.

EMEKLİ MAAŞLARI İÇİN YENİ KARAR

Konu ile ilgili olarak PTT tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre şirket Covid-19 salgına karşı tedbirlerini artırdı. Bu kapsamda, PTT AŞ’den maaşını alan 65 yaş üstü emekli hak sahiplerine ödemeler konusunda kolaylık sağlandı.

Emekli Maaşları İçin Flaş Karar
Emekli Maaşları İçin Flaş Karar

e-Devlet üzerinden başvurularını yapan söz konusu vatandaşlar, emekli maaşlarını konutlarında alabilecek. Konu ile ilgili olarak emeklilerin e-Devlet’te bulunan “Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmetleri/Emeklilik Uygulamaları” başlığı altında, türüne göre “Emekli Banka” değişiklik sekmesinden “PTT Konutta Teslim” seçeneğini tercih etmeleri evlerinde maaşları için gerekli.

SOSYAL YARDIM ÖDEMELERİ

Tüm bunların yanı sıra sosyal yardım alan müşteriler düzenli olarak dezenfekte edilen PTT ATM’leri ve kamu bankası ATM’lerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek. PTT Sosyal Kartı olmayan veya kayıp bildiriminde bulunan hak sahiplerine anında kart tahsisi yapılacak.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir