Gündem

Kartı ATM’ye Takan Anında 15.000 TL Nakit Çekebiliyor! Şubeye Gitmeye Veya Kredi Başvurusuna Gerek Yok, Bu Bankalar Nakit Avans Veriyor!

Yılbaşından bu yana akaryakıttan giyime temel gıdadan otobüs biletlerine kadar her kalemde gelen zamlar elektrik ve doğalgaz faturalarına gelen zamlar ile birlikte vatandaşın belini daha da büker hale geliyor. Sürekli olarak artan enflasyon ile mücadele etmek zorunda kalan vatandaşlar, artan borçlarına karşın çareyi banka kredilerinde ya da kredi kartlarında buluyor.

Koronavirüs pandemisinin patlak verdiği ilk günlerden bu yana yaşanan üretim aksaklıkları tüm dünyayı saran bir enflasyonun ortaya çıkmasına neden olmuş bulunuyor. Bunun yanı sıra Rusya ile Ukrayna arasında başlayan krizle daha da tetiklenen enflasyon rakamları artık sadece hissedilir değil, TÜİK rakamlarıyla da görünür hale geliyor. Vatandaşların bu süreçte artan nakit ihtiyaçlarına yanıt vermek için harekete geçen Halkbank, Ziraat Bankası ve TEB ise beklenen müjdeyi veriyor.

Şubesiz, Kefilsiz Anında Nakit Desteği

Müşterilerini her an destekleme prensibi ile hareket eden bankalardan biri olan Halkbank, haftanın her günü günün ise her saati boyunca herhangi bir başvuru yapılmadan çekilebilecek olan nakit avans sistemini geliştirmiş bulunuyor. 200 TL ile 15.000 TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçları nakit avans kapsamına alan Halkbank, ihtiyacı olan her müşterisine yüzde 1,80 oranında aylık faiz ile nakit avans desteği sunuyor. Bu nakit avansları 12 aya varan taksitler ile geri ödemeler şeklinde alan Halkbank; Halkbank Mobil, Halkbank İnternet şubeleri ve ATM’lerden nakit avans çekebilmeyi de mümkün hale getirmiş bulunuyor.

Banka Müşterilerine Her An Nakit Çekebilme Kolaylığı

Bankaların kendi müşterilerine sağlamış oldukları nakit avans destekleri, her an nakde ulaşılabilmeyi mümkün hale getirmiş bulunuyor. Bu bankalardan biri olan Ziraat Bankası ise, her müşterisine 10.000 TL’ye varan nakit ihtiyaçları için avans desteği sağlıyor. Aylık faiz oranını 1,80 olarak belirlemiş olan Ziraat Bankası, 12 aylık taksitler ile alınabilecek olan nakit avansları, Ziraat Bankası Bankkart’ı olan herkese sağlıyor. Bir diğer nakit avans veren bankalardan biri olan TEB, yine aylık 1,80 oranından nakit avans desteği sağlayan bankalar arasında yer alıyor. 10.000 TL’ye kadar nakit avans desteği sunan TEB, 1,80 faiz ile 12 ay 10.000 TL nakit avans kullanan bir müşterisine aylık 954,91 TL taksit ödemeleri ile geri ödeme seçeneği sunuyor.

İlgili Makaleler