Genel

Kefil Yok, Şart Yok, İpotek Yok! O Banka, Yeni Gelen Herkese Sıfır Faiz İle Anında Nakit Para Veriyor!

Şimdilerde yeni müşteri kazanmak için birbiri için kıyasıya bir rekabet içerisine girmiş olan bankalar, potansiyel müşterilerine yönelik hoş geldin kampanyaları sağlıyor. Bu kampanyalar kapsamında avantajlı kredi paketlerini de almış olan bankalar, sıfır faiz ile kredi vermeye başlıyor.

Yeni müşterilerine yönelik sıfır faiz ile kredi veren bankalardan biri olan ING Bank, ilk kez ING Bank’lı olacak olan vatandaşların nakit sıkışıklığına çare olabilmek için düğmeye basmış bulunuyor. Faizsiz kredini yanı sıra kolay geri ödeme planı da sunan ING Bank, kampanya detaylarını da kamuoyu ile paylaşmayı ihmal etmiyor.

ING Banka İlk Kez Gelen Avantajlı Faiz Oranlarıyla Karşılaşıyor

Yeni müşterilerine hoş geldin faizinden kredi sağlayan ING Bank, ilk kez ING’li olacak olan vatandaşlara yüzde 0 veya yüzde 0,99 arasında değişen faizler ile kredi çekme avantajı sağlıyor. 5 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredilerini yeni müşterilerine yüzde 0 faiz ile sağlayan ING Bank, yüzde 0 ile verdiği kredilerinde 6 aya kadar vade seçeneği sunuyor. Vadede uzama isteyen müşterilerini düşünmüş olan ING Bank, yeni müşterilerinin ilk kredilerinde 12 ay vade için faiz oranını yüze 0,99 olarak belirlemiş bulunuyor. Aylık taksitler açısından oldukça makul bir fiyatlandırma sunan ING Bank, eski müşterilerine yönelik de kişiye özel kredi seçenekleri sunuyor.

ING Bank, Eski Müşteriler İçin De Avantajlı

Yeni müşterilerine özel avantajlı krediler sağlayan ING Bank, eski müşterilerini de es geçmiyor. Yeni müşterilerine yüzde 0 veya yüzde 99 oranından faiz sağlayan ING Bank, eski müşterilerineyse yüzde 1,79’dan başlayan faiz oranları ile kredi seçenekleri sunuyor. Müşterilerine vereceği kredinin faiz oranlarını kredi notuna göre belirleyen ING Bank, kredi notu düşük olan müşterilerine yüzde 3,39’dan faiz oranıyla kredi sağlıyor. Kredilerinde 50 bin TL ve altındaki kredi tutarları için 36, 50 bin TL üzerindeki kredi tutarları içinse 24 ay vade sunan ING Bank, 50 bini aşmayan krediler için üç ay ödeme erteleme seçeneği da sunuyor. ING’nin avantajlı dünyasından redi çekmek isteyen vatandaşların; şubeler, internet bankacılığı, mobil bankacılık ve ATM’ler aracılığıyla kredi başvurusu yapması gerekiyor.

İlgili Makaleler