Personel Alımı

Kıdemli yazılım mühendisi alımı yapılacak!

Antalya merkezli turizm sektöründe faaliyet gösteren iş ortağımız için deneyimli bir Senior Backend Developer alımı yapılacak. Alımlar için gerekli şartlar ve detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Hangi şartlar aranacak?

Antalya için alımı yapılacak olan kıdemli yazılım mühendisi kadrosunda adaylar C#, .Net Core, Mikroservis Mimari, PostgreSQL, MongoDB gibi teknolojilerle güçlü ve ölçeklenebilir yazılımlar geliştirebilmelidirler. Ayrıca adayların en az 5 yıl geliştirme deneyimine sahip olması gerekmektedir. Bunlarla beraber yazılım kalitesi, güvenlik ve çevik metodolojiler konularında bilgi sahibi, İngilizce dil becerileri yeterli, seyahat ve turizm endüstrisi alanında deneyimli olması lazımdır.

Bununla beraber aranan şartlar;

En az 5 yıl geliştirme deneyimine sahip olmak,

Net Core, Mikroservis, PostgreSQL, MongoDB, Kafka veya RabbitMQ, Redis, ElasticSearch gibi teknolojilerde deneyim sahibi olmak,

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak,

Nesne yönelimli programlama konseptlerine, çeşitli tasarım desenlerine, algoritmalar ve veri yapıları konularında deneyim sahibi olmak,

Yazılım kalitesi, güvencesi ve güvenlik araçlarına hakim olmak, ilgili bilgi ve deneyime sahip olmak,

İş yerinde çevik metodolojileri etkili bir şekilde kullanabilmek,

İyi düzeyde İngilizce okuma ve yazma becerilerine sahip olmak.

İlgili adayların bu alımlar için en az Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun) olması gerekmektedir. Bununla beraber İngilizce yabancı diline hakim olması ve B sınıfı ehliyete sahip olması şartları aranmaktadır.

Tüm bilgiler için https://www.kariyer.net/is-ilani/pratik-aday-servisi-kidemli-yazilim-muhendisi-3679881 sayfası ziyaret edilebilir.

İlgili Makaleler